Orang Memperkukuhkan Burger In-N-Out Selepas Pembelajaran Derma GOP Rantaian itu

Penerbitan awam menunjukkan Burger In-N-Out, rantaian burger yang terkenal di California, menyumbangkan $ 25,000 kepada parti Republikan minggu lalu. Selepas wartawan Gabe Schneider memecahkan berita, sesetengah orang segera memanggil boikot restoran.

Hill melaporkan pengerusi Parti Demokrat California, Eric Bauman adalah salah seorang yang pertama menyuarakan pendapatnya. “Et tu In-N-Out?” dia tweet pada hari Khamis. “Puluhan ribu dolar disumbangkan kepada Parti Republikan California … sudah tiba masanya untuk #BoycottInNOut – biarkan Trump dan kroninya menyokong gerakan ini … mungkin gaya hewan!”

Menurut Fortune, ini bukan kali pertama In-N-Out telah menyokong GOP. Mereka dilaporkan mendermakan $ 30,000 ke rantaian tahun lepas, tetapi mereka juga memberikan $ 50,000 tahun kalendar ini kepada Californians untuk Pekerjaan dan Ekonomi Kuat, sebuah organisasi yang menyokong calon Demokrat di masa lalu.

Ramai menyokong panggilan Bauman untuk boikot:

Orang lain tidak terkejut atau tidak peduli.

In-N-Out mengeluarkan kenyataan Naib Presiden Eksekutif Arnie Wensinger melalui e-mel kepada Delish:

Pada tahun 2018, In-N-Out Burger telah memberikan sumbangan yang sama kepada kedua-dua Jawatankuasa Tindakan Politik Demokratik dan Republikan di Negeri California. Selama bertahun-tahun, In-N-Out Burger telah menyokong penggubal undang-undang yang, tanpa menghiraukan sekutu politik, mempromosikan dasar yang mengukuhkan California dan membolehkan kami terus beroperasi dengan nilai-nilai yang memberikan gaji yang kuat dan manfaat yang besar untuk Associates kami.

Ia sebenarnya jauh lebih penting untuk In-N-Out dan Yayasan kami untuk menyokong komuniti kami dengan menyumbang berjuta-juta dolar kepada beratus-ratus organisasi di California untuk mencegah penyalahgunaan kanak-kanak, pemerdagangan manusia dan penagihan bahan.

Kami telah bernasib baik untuk melakukan perniagaan di negeri ini selama hampir 70 tahun. Walaupun malangnya sumbangan kami untuk menyokong kedua-dua parti politik di California telah menimbulkan kebimbangan terhadap sesetengah kumpulan, kami percaya bahawa sokongan bipartisan adalah pendekatan yang adil dan konsisten yang paling mengutamakan kepentingan syarikat kami dan semua Pelanggan kami.


gambar
Con Poulos

PRE-ORDER NOW Buku masakan Delish, amazon.com

Loading...