Orang-orang Terkejut Lebih Dari Ini Lightsaber Churros Di Disneyland

Adakah anda tahu bahawa hanya $ 4.50 anda boleh mendapatkan tangan anda pada lightsaber anda sendiri? Hanya jangan berharap untuk memenangi sebarang pertempuran dengannya. Ini churros lightsaber yang lazat dijual di Cart Churro di Tomorrowland Disneyland hingga akhir bulan Mei, menurut Blog Makanan Disney.

Diliputi oleh gula merah dan biru yang berkilauan dan bintang yang boleh dimakan, hidangan yang menyeronokkan ini juga dilihat di Disney Studios Hollywood pada Star Wars Day (aka May the Fourth).

Tidak seperti Golden Churros Disney yang dimasak dengan lemon untuk ulang tahun ke-50 Pirates of the Caribbean pada bulan Mac, pencahayaan yang boleh dimakan ini hanya datang dalam rasa klasik churro.

Lihat siaran ini di Instagram

Semoga churro bersamamu! #maythefourthbewithyou #StarWars #maythefourth #churros #alltheglitter #jointhesweetside

Satu jawatan yang dikongsi oleh Carolyn Chase (@chasingcarolyn) pada

Lihat siaran ini di Instagram

Sebelah gelap atau sisi cahaya? Bagi saya, kedua-dua belah … Pernahkah anda mencuba churros merah & biru di #disneyland lagi? Anda boleh menemui mereka kereta churro di luar Star Tours. Mereka juga cantik & lazat! Tiada rasa tambahan gula selestial yang indah dengan @bakerybling! Lihatlah bintang kecil !!! Sangat seronok. Leret untuk menutup!

Jawatan yang dikongsi oleh Heather Sievers (@diningindisney) pada

Lihat siaran ini di Instagram

Memberi masuk ke Dark Side. �� @ tipster384 #lightsaberchurros #keepingitchrispy

Siaran yang dikongsi oleh ���� (@louieguy) pada

Lihat siaran ini di Instagram

Bahagian gelap menentang sebelah kanan? Saya rasa lol �� #lightsaberchurros

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jennifer (@ jluna_15) pada

Lihat siaran ini di Instagram

Saya mahu yang benar-benar merah dan yang benar-benar biru untuk tujuan #instagram ❤️�� #lightsaberchurros #starwarsday # maythe4th. . . . . . . @starwars @waltdisneyworld #starwars # maythe4thbewithyou #mtfbwy #maytheforcebewithyou #dhs #hollywoodstudios #disney #disneyig #disneygram #disneygirl #apholder #annualpassholder

Satu jawatan yang dikongsi oleh ������������✈️국��✨������ (@ ohnikkiyouresofine1) pada

Lihat siaran ini di Instagram

Senjata yang elegan pada zaman yang lebih bertamadun. #churros #disneyland #starwars #tomorrowland # jubbyxdisneyland2017 #lightsaberchurros @plasticfangs

Satu jawatan yang dikongsi oleh Julia Zolondz (@julzinphx) pada

Ikut Delish pada Instagram.

Loading...