Orang-orang Terkejut Lebih Dari Ivanka Trump’s Champagne Popsicles Tweet

Apabila selebriti menjalankan laman gaya hidup, apa-apa bahagian laman web, tweet, atau catatan sering ditafsirkan sebagai terus dari mulut bintang. Itulah sebabnya, apabila @IvankaTrumpHQ menyiarkan tweet pada hari Ahad tentang bagaimana untuk merayakan Hari Peringatan, ramai orang menyaksikannya sebagai cadangan Trump sendiri – dan tidak terlalu gembira dengan betapa cavalier jawatan itu kelihatan.

Akaun itu mencatatkan tiga tweet yang menghubungkannya dengan cara untuk menghabiskan hujung minggu Memorial Day, tetapi tidak ada yang menggambarkan kemesraan internet seperti yang terakhir, yang mengatakan “Buat popsikel champagne ini #MemorialDay.” (Tweet yang dipersoalkan itu mempunyai 4,400 balasan, sedangkan yang lain dua – tentang cara untuk “naik permainan panggangan anda,” dan lain-lain meminta orang ramai untuk mempertimbangkan laman web ini idea-idea yang menyeronokkan untuk hujung minggu Memorial Day – mempunyai 34 dan 164, masing-masing, daripada catatan ini.)

Cepat, reaksi datang mencurahkan dalam talian, mencetuskan cerita berita dan akhirnya menjadi topik yang menggembirakan di Facebook, seperti orang yang membahaskan sama ada anak perempuan pertama patut mencadangkan sesuatu yang ringan seperti mencelupkan ais pop dalam champagne pada hari yang bertujuan untuk menghormati mereka yang telah meninggal semasa berkhidmat dalam tentera. Bagi ramai, tidak banyak idea yang tersinggung (yang, untuk menjadi adil, termasuk pautan ke Julai 2015 Pengemasan yang baik cerita di bar New York yang melayani Prosecco Pops – dan merupakan sesuatu yang kami tampilkan di Delish dalam segala cara yang boleh dibayangkan). Ia adalah hakikat bahawa jawatan laman web dan tweet tidak menyebutkan sebab sebenar untuk bercuti.

Pada hari Isnin, ketika bapanya, Presiden Donald Trump, memberikan ucapan menghormati tentera AS yang jatuh di Arlington National Cemetery, Ivanka Trump menulis mesej dari akaun pribadinya, mengakui hari ini peringatan dan berterima kasih kepada mereka yang berada di angkatan bersenjata untuk perkhidmatan mereka.

Walau bagaimanapun, ia telah dimuat hari selepas tweet @IvankaTrumpHQ telah muncul, selepas balasan dan tweet yang marah memulakan snowballing. Inilah pengambilan reaksi:

Ia bukan sekadar trolling satu sisi, walaupun, di mana orang melemparkan pendapat mereka tanpa mempertimbangkan orang lain. Beberapa balasan berubah menjadi perbualan, di mana pengguna Twitter mengakui perkhidmatan orang lain dan pengorbanan keluarga mereka telah dibuat.

Walaupun banyak laman gaya hidup (termasuk ini) sering mencadangkan idea cookout dan cara lain untuk menghabiskan hujung minggu yang panjang, bantahan dalam talian menimbulkan persoalan: Adakah kita, sebagai masyarakat, terlalu jauh dari makna sebenar Hari Memorial? Dan sepatutnya seorang anak perempuan pertama ditahan dengan standard kelayakan yang berbeza, sama ada dari dia atau laman web yang mewakili jenamanya?

Di mana sahaja anda berdiri, kami ingin mendengar pendapat anda dalam komen di Facebook, atau melalui Twitter: @delishdotcom.

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...