Orang-orang yang marah Hanya Harga yang Didapatkan McDonald pada Menu Nilainya

Lebih kurang sebulan selepas melancarkan menu McPick2 Untuk $ 2-dari mana pelanggan boleh membawa pulang sepasang burger, sandwich ayam, perintah kayu mozzarella, atau kentang goreng kecil untuk dua dolar-McDonald’s telah menaikkan harga harga. Bermula 29 Februari, menu baru McPick2 akan menetapkan anda kembali $ 5 sebaliknya.

Terdapat juga perubahan barisan ke menu nilai kebangsaan yang akan datang. Ia termasuk Big Mac, Filet-o-Fish, Quarter Pounder, dan 10 keping nuggets ayam-semuanya boleh dipasangkan dengan kentang goreng. Perkara-perkara ini mungkin dianggap sebagai langkah dari pilihan yang lebih kecil pada Menu Dolar sekarang yang tidak berfungsi (R.I.P.) dan pasangan yang mudah pada docket yang akan segera bersara $ 2. Namun, peminat tidak gembira. Dan mereka mengambil media sosial untuk mengadu tentang kenaikan harga.

Selepas Menu Dollar yang dilancarkan pada tahun 2002, tidak sampai tahun 2012 bahawa beberapa item telah ditumpuk sehingga $ 2 setiap satu. Kemudian sekali lagi setahun kemudian, item yang sama disenaraikan untuk $ 1, $ 2, dan $ 5 setiap satu-sehingga McPick2 datang pada Januari 2016, iaitu. Ia juga perlu diperhatikan bahawa apabila Big Mac pertama melanda menu di seluruh negara pada tahun 1968, ia menelan kos 45 sen (kira-kira $ 3 hari ini). Jadi mungkin dua untuk $ 5 sebenarnya merupakan perjanjian yang baik.

Walaupun masih sukar untuk mengatakan apa yang akan berlaku pada usaha terbaru McDonald dalam meningkatkan jualan-terutama apabila anda boleh menjaringkan sarapan $ 1 di Taco Bell dan lima hidangan untuk $ 4 di Burger King.

Ikut Delish pada Instagram.

Loading...