Orang Terkejut Dengan Rasa Slurpee Terbaru 7-11

7-Eleven Slurpees adalah ruji musim panas, oleh itu ia sentiasa merawat apabila mereka melancarkan rasa baru. Musim panas ini, kami telah melihat Cap’n Crunch Crunch Berries Slurpee baru, yang telah dipenuhi dengan ulasan yang bercampur-campur. Rasa terbaru, berdasarkan soda Mexico, telah muncul di lokasi terpilih selama beberapa bulan sekarang, per Foodbeast, dan orang-orang seolah-olah gembira setakat ini. Jarritos baru-baru ini mengumumkan melalui Instagram bahawa Jarritos Mandarin Slurpee kini boleh didapati di kedai 7-11 pilih.

Lihat siaran ini di Instagram

Musim panas baru sahaja sejuk! Memperkenalkan minuman Jarritos Mandarin Slurpee baru yang boleh didapati SEKARANG di kedai 7-Eleven pilih! Semua rasa buah segar yang sedap
Jarritos, kini dalam bentuk Slurpee! Bagaimana kita tidak memikirkan perkara ini lebih cepat ?? #Jarritos #SuperGood # 7Eleven #Mandarin #Slurpee #JarritosSlurpee #Summer
#SummerFun #Fun #Refreshing #Yum #BrainFreeze

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jarritos (@jarritos) pada

Menurut akaun Instagram Jarritos, Slurpees baru boleh didapati di 7-11 lokasi di California, Florida, Texas, Colorado, Arizona, Las Vegas, kawasan D.C, dan beberapa bahagian di Northwest Pacific.

Seorang pengguna berkomentar, “Saya sudah minum ini selama 2 bulan sekarang setiap hari, jangan tolaknya, buatlah rasa TAMARINDO!” Jarritos juga menyiarkan Instagram ke akaun Facebooknya, di mana pengguna menyatakan kegembiraan dan kesungguhan mereka untuk mencuba rasa baru. Seorang peminat Jarritos berkomentar, “Saya mempunyai hari ini sangat baik dan perubahan yang menyegarkan dari rasa biasa.” Satu lagi berkata, “Oh sayang ….. ini … mengubah permainan.”

Cintailah buah Slurpee terus di Twitter.

Jadi, kita tahu Jarritos Mandarin Slurpee adalah hit. Mungkin 7-11 akan membawa lebih banyak soda Mexico ke mesin Slurpee? Mari kita berharap, sekurang-kurangnya, rasa baru cukup popular untuk ditawarkan di semua lokasi tidak lama lagi!

gambar
Con Poulos

PRE-ORDER NOW Buku masakan Delish, amazon.com

Loading...