Orang Yang Mencuba Mencapai ‘Tunnelone Tunnel’ Dan Cara Yang Kurang Senang Daripada Ia Bunyi

Ini adalah 2018, dan bersama-sama dengan semua berita-berita berita lain yang kita dengar setiap hari, kini kita perlu mengendalikan konsep ‘Toblerone Tunnels’ secara kolektif. Menggali jurang paha baru, ia merujuk kepada jurang berbentuk segitiga yang anda mungkin atau tidak mungkin – tetapi tidak pasti – di bawah hoo-ha anda. Ia sering digambarkan dalam gambar bikini Instagram, dan ya, ini benar-benar satu perkara.

Lihat siaran ini di Instagram

NEW DROP LIVE NOW @inamorataswim �� @livincool

Pos yang dikongsi oleh Emily Ratajkowski (@emrata) pada

Pertama dilaporkan dalam U.K., istilah ini dinamakan selepas bar cokelat berbentuk segitiga Toblerone. Orang ramai telah dengan cepat pergi tiga cara dengan berita: kotor, kasar, dan menyokong. Yang pertama merujuk kepada komen lelaki tidak bernilai mengulangi, sementara yang kedua adalah sekurang-kurangnya jenis lucu. Rupa-rupanya, sesetengah orang berpendapat bahawa ‘Tunnelone Tunnel’ terdengar seperti humor bilik mandi.

Syukurlah, wanita-wanita yang hebat dan kebanyakan jawapan telah menonjolkan sikap ridiculousness dan standard yang tidak realistik tentang trend ini.

Orang lain hanya membawa beberapa humor yang sangat diperlukan untuk keadaan mata-roll-layak.

Moral cerita: Jika anda mempunyai satu, hebat! Jika anda tidak, hebat! Jika anda lebih suka Toblerone merujuk kepada coklat lapangan terbang sahaja, kami ada di sana dengan ya.

Ikut Delish pada Instagram.

Loading...