Orang Yang Mengatakan Gigi Ayam Ayam Southern New Rasa Sama Seperti Chick-fil-A Nuggets

Tanpa gagal, setiap kali saya mengidam Chick-fil-A, ia pada hari Ahad. Saya tahu saya tidak bersendirian dalam ini, kerana orang-orang baik Twitter – dan kawan-kawan saya yang sama-sama nugget – telah menyokong saya.

Tetapi walaupun komitmen rantaian makanan segera untuk ditutup pada hari istirahat, terdapat satu penyelesaian baru, dan ia datang dari Sam’s Club. Kedai besar kotak baru-baru ini menambah Southern Style Chicken Bites untuk menyimpan, dan orang bersumpah mereka seperti Chick-fil-A nuggets. Mereka bahkan mendapat “tanda dill,” menjadikan mereka rasa lebih seperti sandwic Chick-fil-A penuh (walaupun walaupun perbincangan banyak, ayam tidak direndam dalam jus jeruk).

gambar

Kelab Sam

Pengulas di laman web Sam’s Club telah mengatakan ayam itu “Sama seperti Chick-fil-A!” dan “Sangat serupa dengan CFA tetapi anda boleh membuatnya di rumah – perlu saya katakan lebih banyak? Mereka mudah untuk malam saya tidak merasa seperti memasak atau merebut mengambil.” Beberapa orang mencadangkan meletakkannya di dalam penggorengan udara, jika anda ada di rumah.

Video YouTube dengan lebih daripada satu juta pandangan menunjukkan seorang ibu dan anak mencuba nugget baru, bersama dengan sos Chick-fil-A buatan sendiri dan Polynesia, wafel goreng, dan kentang goreng yang dimuatkan. (Jemput kami untuk makan malam, sila!) “Saya akan bersumpah yang datang terus dari Chick-Fil-A y’all,” katanya dalam video.

Beg merah-checkered datang dengan bekalan tiga pukulan nuggets, dan boleh didapati di kedai Sam’s Club untuk $ 9.98. Ayam dibuat dengan 100 peratus daging putih pepejal, FYI.


gambar
Con Poulos

PRE-ORDER NOW Delish Cookbook, indiebound.org

Loading...