Oscar Mayer Hanya Menambah Satu Jet Pack Untuk Armada Wienermobile

Ini adalah 2018, dan walaupun kita tidak mempunyai kereta terbang, kita mempunyai pek jet yang membawa anjing panas yang terbang di langit pada 100 batu sejam. Misi Oscar Mayer untuk mendapatkan anjing-anjing panasnya yang baru ke tangan sebanyak mungkin orang Amerika telah membawa mereka untuk bermimpi besar, dan menghantar seorang lelaki ke udara (dan kembali lagi) untuk menyampaikan beberapa anjing. Pergi besar atau pulang ke rumah, betul?

gambar

Baik dari Oscar Mayer

Sekiranya kepalanya berputar ke dalam mimpi ngeri Elon Musk, beritahu kami. Jenama anjing panas mempunyai armada Wienermobile yang terdiri daripada kereta berbentuk anjing panas yang gergasi (Wienermobile asli), Wienermini, Wiener Rover, Wienercycle (sejenis Vespa) dan Wienerdrone. Mod pengangkutan kuning dan merah ini dibawa keluar untuk menghantar franks percuma di seluruh negara, dan musim panas ini, JB10 JetPack terpulang kepada kelawar.

gambar

Baik dari Oscar Mayer

Oscar Mayer menganjurkan acara di New York City dan Chicago musim panas ini di mana mereka akan demo JetPack dan menyerahkan makanan percuma, termasuk dua produk terbaru mereka: 100 peratus daging ayam dan anjing babi.

“Para pengguna mengatakan mereka mahu bahan-bahan yang dikenali dan bersih,” kata Pengurus Jenama Matt Riezman. “Kami fikir ini benar-benar memberi dan rasa itu keluar dari dunia ini.” Anjing-anjing baru boleh didapati di kedai-kedai runcit sekarang, bersama-sama dengan anjing panas klasik yang dikemas kini, kini dibuat tanpa nitrat atau bahan pengawet buatan.

Ikut Delish pada Instagram.