Pakej Kale Salad McDonald Lebih Banyak Kalori Daripada Mac Besar

McDonald’s bukanlah tempat pertama orang berfikir apabila mereka cuba untuk makan sihat, dan sekarang melihat dengan lebih dekat pilihan menu baru rantaian makanan segera mengingatkan kita mengapa.

Kerana ternyata, anda sebenarnya lebih baik daripada menggigit ke Mac Besar daripada mencuba salah satu salad kale terkini Mickey D’s.

Salad Barat Daya Premium dengan Ayam Buttermilk dimulakan dengan tempat tidur bayam bayi, kale bayi, dan beberapa daun romaine dan daun hijau. Ini adalah pembuatan pilihan menu bebas bersalah. Malangnya, filet ayam mentega, cheddar jack cheese, dan cabai cabai tortilla yang di atasnya adalah cerita yang berbeza. Akhirnya, salad melancarkan sekurang-kurangnya 510 kalori, hanya 30 kalori yang malu daripada Big Mac terkenal McDonald.

McDonalds Southwest Salad nutritional information

McDonalds

Walau bagaimanapun, itu tidak mengambil perkakas salad. Dan mari kita menjadi nyata, siapa yang tidak memakai salad dengan salad McDonald? (Ini diet, bukan penyeksaan.)

Satu hidangan persalinan disyorkan, campuran Newman Sweet Creamy Southwest, menambah lagi 120 kalori, membawa jumlah besar salad sehingga 630 kalori. Itulah kira-kira 100 kalori lebih banyak daripada Big Mac, yang juga jauh lebih rendah dalam natrium, karbohidrat, dan lemak pada ketika ini. (Walau bagaimanapun, perlu diingat bahawa memerintahkan ayam panggang ke atas rangup-penghujatan, kita tahu, tetapi yang terdedah dengan kami-menjimatkan 80 kalori, mencatatkan 450 pada pengadukan Creamy Southwest di atas.

McDonalds Big Mac nutritional information

McDonalds

Lihat butiran nutrisi untuk seluruh salad McDonald dan pilihan yang sihat sedih hanya mengesahkan jika anda sedang mencari makan malam rendah kalori, anda mungkin lebih baik melangkau memandu melalui.

Ikut Delish pada Instagram.