Pembukaan Gordon Ramsay 6 Restoran Baru Di A A.S.

Daripada rancangan televisyennya yang bergelimpangan ke Twitternya yang membantah nasihat memasak, Gordon Ramsay secara harfiahnya kini – kecuali mendominasi pemandangan restoran A.S.. Sehingga kini, melainkan anda tinggal di atau melawat California, Nevada, New Jersey, atau New York, anda tidak bernasib baik apabila ia datang untuk memasak masakan ala Ramsay. Tetapi semua itu akan berubah, kerana Ramsay dilaporkan membuka enam (!) Restoran baru di U.S.

Ia bukannya satu ton maklumat mengenai apa yang sebenarnya akan datang tetapi ia mengesahkan bahawa terdapat enam tempat panas baru, dengan lokasi di kedua-dua Baltimore dan New Orleans (yang akan menjadi tempat pertamanya di bandar-bandar). Ia berspekulasi bahawa restoran mungkin rantai kasual, atau bahkan dihubungkan dengan hub permainan, seperti tempat popularnya di Las Vegas, Gordon Ramsay BurGR, dan Gordon Ramsay Pub & Grill. Dan sejauh Vegas pergi, salah satu tempat baru yang dijadualkan dibuka ialah a Dapur neraka-restoran yang diilhamkan. Kami pada masa yang sama tertarik dan agak ketakutan.

gambar
Giphy.com

Walaupun jenamanya mengalami kejatuhan dalam keuntungan baru-baru ini, pengembangan baru ini ke pasaran Amerika boleh membantu memberi mereka peningkatan.

[h / t Eater

Ikut Delish pada Instagram.

Loading...