Pesta Parti Sihat Lisa Oz Adalah Jadi Baik Anda Akan Ingin Makan Oleh Spoonful

Ketika datang ke makanan parti, kebanyakan pembuka selera cenderung jatuh ke dalam salah satu dari tiga kategori: goreng, cheesy atau bacon-dibungkus. Ramai sebenarnya menyentuh ketiga-tiga kategori, mencipta trifecta rasa-satu yang juga membuat anda berasa kesal selepas itu (berfikir: perut anda pada suku keempat Super Bowl setiap tahun).

Itulah sebabnya ketika Lisa Oz dan Dr. Oz The Good Life pasukan yang ditawarkan untuk berhenti oleh dapur Delish untuk menunjukkan kepada kami salah satu resipi kegemaran yang sihat-ultra-berry kegemaran keluarga Oz, Red Pepper dan Walnut Romesco dip, kami melompat pada peluang untuk memainkan Karate Kid kepada Encik Miyagi. Sebagai pencinta yang tidak ternilai dari semua perkara yang cheesy dan bacon-y, kami agak ragu-ragu bahawa kuali lada merah boleh menjadi seperti memuaskan, katakan, cili keju cili berdering dengan babi dalam selimut, tetapi ketika Oz melecut batch-in kurang daripada tiga minit, dari awal sampai akhir! -kita terpesona.

Lisa Oz Tries Her Red Pepper Dip

Chelsea Lupkin

Ia mempunyai rasa zesty dengan kemasan yang sedikit manis (terima kasih kepada cuka balsamic), dan Oz tidak bercanda apabila dia mengatakan bahawa anda boleh mencelupkannya dengan segala-galanya: cip pita, kembang kol cincang, wortel bayi,.

Seperti yang kita menghidangkan pada dip-dan cuba satu lagi resipi yang luar biasa dari The Oz Family Kitchen, Kacang-kacangan manis dan pedas-Oz berkongsi beberapa hidangan yang telah menentukan kehidupannya.

Dia Amalan Apa yang Dia Beritakan.

Oz mempunyai minat yang sifar dalam makan kalori kosong, dan dengan jadwalnya yang sedang berjalan, dia memerlukan makanan yang boleh memudarinya sepanjang hari. Itu bererti memulakan kebanyakan pagi dengan goncangan protein.

“Saya bukan seorang gadis sarapan pagi,” kata Oz. “Makan tengah hari adalah salad besar, sesetengah kekacang, sesetengah lentil atau sup lentil, atau kacang hitam.”

Makan malam biasanya campuran sayur-sayuran, kadang-kadang protein, seperti seitan atau tempe, dan biji-bijian.

“Saya suka quinoa,” katanya. “Quinoa adalah perkara saya.”

Lisa Oz

Chelsea Lupkin

Canelés Mengingatkannya kepada Dr. Mehmet Oz.

Selepas membaca tentang canelés-pastri Perancis dengan pusat kustard yang lembut dan kerak, kerak karamel yang kelihatan hampir seperti topi tukang masak kecil-Lisa berangkat untuk mencuba mereka.

“Mereka berubah kehidupan, kerana malam itu saya jumpa suami saya,” katanya. “Saya tidak makan sejak itu, tetapi mereka lazat.”

Lisa dan bapa-bapa Mehmet adalah kawan baik dan menetapkan mereka pada tarikh buta di sebuah restoran Perancis. Sepanjang makan, kedua-duanya jatuh untuk satu sama lain. Pada mulanya, mereka bertarikh secara rahsia, kata Mehmet, kerana dia tidak mahu memberi ayahnya kepuasan mengetahui dia membantu anaknya bertemu dengan isterinya yang akan datang. Ia tidak lama sebelum dia memberitahu kebenarannya.

“Ia adalah salah satu daripada beberapa kali dalam hidup saya yang saya boleh ingat dia sedang diam, dan hanya mengakui bahawa saya telah melakukan sesuatu yang betul,” kata Mehmet dengan berseloroh kepada WPBF.

Lisa and Mehmet Oz

Jamie McCarthy

Tiada Makanan Berbanding dengan Spaghetti Neneknya.

Ketika datang untuk menamakan makanan kegemarannya sepanjang masa, Oz tidak teragak-agak: “Spaghetti nenek saya.” Sos, yang keluarganya dikenali sebagai kuah, perlahan dimasak selama berjam-jam.

“Dia berasal dari Staten Island, dan ini proses yang panjang dan lambat, tetapi ia sangat baik,” kata Oz. “Dia rebus selama kira-kira 18 jam.”

Bagi Lisa Oz, tiada rasa seperti rumah.

Dapatkan resipi untuk Ultimate Party Dip oleh Lisa Oz.

Jika anda mahukan lebih banyak resipi dan idea untuk hidup dengan sihat, lawati dan langganlah Dr. Oz The Good Life.