Polar Seltzer Siarkan Tiga Rasa Baru yang Diilhamkan Secara Mitos

Selepas seltzer “Sidang Unicorn” edisi terhad yang dilancarkan pada musim panas lepas, Polar melepaskan tiga seltzer yang diilhamkan oleh saya pada masa ini sebagai sebahagian daripada projek “Impossibly Good Polar Seltzer”.

Lagu Mermaid, Dragon Whispers dan Yeti Mischief semuanya boleh didapati di lapan ons junior boleh enam pek di kedai terpilih untuk masa yang terhad manakala bekalan terakhir.

Lihat siaran ini di Instagram

Yup #polarseltzer #impossiblygood

Satu jawatan yang dikongsi oleh Ralph Crowley (@ralphiecrowley) pada

“Dengan semangat ketelusan korporat, asal-usul setiap seltzer baru ini dicatatkan pada pembungkusan,” kata Polar kepada Berita Massa Barat. “Sumber-sumber dalam syarikat mengesahkan bahawa semua orang asli New England. Dari pokok-pokok dari Green Mountains ke garis pantai Cape Cod, makhluk-makhluk yang cantik ini akhirnya mendapat hak mereka.”

Lihat siaran ini di Instagram

Kami mendapat tangan kami di perasa baru gila @ polarseltzer. Ketahui lebih lanjut, pautan dalam bio! ������. . . . . #polar #polarseltzer #seltzer #unicornkisses #unicorn #unicorns #dragon #dragons #yeti #mermaid #mermaids #fizz #pop #bosfeed

Satu jawatan yang dikongsi oleh Boston Magazine (@bostonmagazine) pada

Menurut Majalah Boston, Yeti Mischief “suka seperti Hawaiian Punch … hanya tidak begitu manis dan tangy, dan juga citrusy,” sambil Whispers Naga “mendedahkan nota strawberi, dan mungkin beberapa buah tropika nanas, mungkin? Mengenai Lagu Mermaid? Mereka memberikannya “jempol,” dengan mengatakan ia “bau dan rasanya seperti salib antara Anak Sour Patch dan Ikan Sweden.” Tetapi memandangkan mereka adalah dua gula-gula kegemaran saya, kedengaran IMO yang baik.

Unicorn Kisses juga akan kembali ke kedai-kedai hari ini, jadi jika anda tidak boleh mendapatkan tangan anda pada tahun lepas (dan enggan membayar sehingga $ 80 di eBay untuk botol) anda masih mempunyai peluang.

Walaupun Polar tidak mengeluarkan senarai rasmi kedai-kedai mana yang akan membawa garisan Mustahil yang baru, nampaknya kedai runcit, termasuk Shaw, dekat dengan syarikat Worcester, Massachusetts yang menanamnya.

Sekiranya anda tidak berada di New England, tetapi terdesak untuk melihat apa yang dirasakan oleh seltzer yang terinspirasi seperti ini, enam pek sudah muncul di eBay.

Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun aplikasi Delish.

Loading...