Pretzel Reese yang Ada, Dan Bersedia Untuk Makan Sel Keseluruhan

Peminat Reese telah diberkati dengan pelbagai makanan ringan baru dalam beberapa bulan kebelakangan ini: Good Humor membuat bar ais krim, Reese’s Pieces yang dimasak Reese’s menjadi bar gula-gula, dan Yoo-Hoo keluar dengan minuman mentega coklat coklat yang rasanya seperti ais aisle fave. Dalam kesibukan produk baru, satu snek penting telah diabaikan: Pretzels Dipped Reese’s Snyder.

Pretzel yang kaya asin ini mula-mula ditemui pada tahun 2017, namun kami terlepas perahu mengenai kewujudan mereka. Selepas melihat beg oren yang terang di kedai runcit hujung minggu ini, kami pastinya terpaksa berkongsi. Mengikut beg itu, pretzel saiz gigitan dicelup dalam gula-gula kacang tanah dan meresap dengan coklat susu. Jika anda tidak mahu makan pada setiap malam filem, saya tidak boleh mempercayai anda.

gambar

Madison Flager

BELI SEKARANG $ 6, Hershey’s Dipped Pretzels, amazon.com

Sekiranya anda lebih purist coklat, terdapat juga versi Hershey yang dibuat dengan Pretzels Snyder yang dicelup dalam coklat susu dan menyerap coklat coklat gelap.

Kedua-dua beg boleh didapati secara dalam talian melalui Amazon, Depot Pejabat, dan Walmart. Anda mungkin masih dapat mencari beberapa di kedai runcit tempatan anda (Publix mempunyai mereka!) – kami sampai ke Snyder-Lance untuk melihat sama ada beg masih tetap ditebar, tetapi masih belum didengar kembali.

Ikut Delish pada Instagram.

Loading...