PSA: Anda Boleh Dapatkan 7-Eleven Dihantar Ke Pintu Anda

2017 adalah tahun yang sukar kerana banyak sebab. Pada satu ketika atau lebih, kebanyakan daripada kita tidak mahu merangkak di bawah selimut dengan satu pintuan Ben & Jerry dan menyesuaikan diri dengan dunia. Walaupun kita perlu berharap 2018 menjadi naungan kurang penting, jika tidak, 7-Eleven perkhidmatan penghantaran baru mungkin membantu anda melalui.

Terdapat aplikasi untuk hampir semua hari ini, dan banyak perkhidmatan penghantaran makanan, tetapi aplikasi 7-Eleven menyatukan pelbagai jenis makanan, minuman, dan barangan harian yang unik. “7-ElevenNOW” membolehkan anda memesan Slurpees, makanan ringan, makanan panas, ubat, pengecas telefon, dan alkohol langsung ke pintu anda.

Pewarna ais krim, pizza peribadi, dan barangan rawak seperti Chapstick, earbud, dan Shot Tenaga selama 5 jam juga tersedia. Pada dasarnya, jika ia berada di mini-mart kolej anda, ia mungkin di app.

gambar

gambar

Wain, champagne, dan bir juga boleh didapati. Apabila anda menyemak, apl itu membuat anda mengambil gambar di hadapan lesen atau pasport anda, kemudian mengimbas kembali ID untuk mengesahkan umur anda. Pengesahan mengambil kurang dari 30 saat, walaupun.

gambar

Walaupun terdapat nampaknya tidak minimum (app membolehkan saya menyemak dengan satu Slurpee dalam troli saya), terdapat bayaran penghantaran sebanyak $ 4.50 untuk jumlah keseluruhan. Sekiranya anda memesan dengan kumpulan, bagaimanapun, itu tidak ada apa-apa. Juga, lima dolar untuk makanan hangover dihantar ke pintu anda? Berbaloi.

Kini, aplikasi sedang diuji di 10 lokasi 7-Eleven di pusat bandar dan di pusat bandar Dallas, dan boleh dimuat turun dari Apple Store atau Google Play. Pelanggan boleh memiliki makanan ringan, makanan panas dan minuman yang dihantar di mana-mana dalam “jejak 7ElevenNOW,” atau menempah terlebih dahulu untuk menyediakan barang-barang dan bersedia untuk pick-up di kedai. 7-Eleven merancang untuk melancarkan perkhidmatan itu ke lebih banyak lokasi A.S. pada tahun 2018.

Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.