Rangkaian Makanan Baru Mendedahkan Rancangan Halloween Baru, Dan Mereka Menampakkan Kehidupan Baik

Kejuaraan Baking Halloween

gambar

Rangkaian Makanan / Sarrah Danziger

Isnin pada 9PM ET / PT, bermula 25 September

Lapan pesaing menghadapi di Halloween Baking Kitchen, disertai oleh tuan rumah dan pelawak John Henson dan hakim Carla Hall, Lorraine Pascale dan Zac Young (pakaian dalam pakaian yang keterlaluan, tentu saja). Seorang tukang roti akan menjadi Juara Baking Halloween dan mendapat hadiah $ 25,000.

Jalan ke Halloween Wars

gambar

Facebook / Halloween Wars

Ahad, 1 Oktober di 8PM ET / PT

Episod edisi khas ini disiarkan sebelum perasmian musim Halloween Wars, dan menunjukkan kru mencari 18 peserta untuk bersaing di acara itu, yang akan mempunyai tujuh tan (!!) labu untuk bekerja jika mereka dipilih.

Halloween Wars

gambar

Rangkaian Makanan / Zac Hahn

Ahad di 9PM ET / PT, bermula 1 Oktober

Musim ke-7 bermula dengan enam pasukan, masing-masing terdiri daripada pengrajin labu, penghias kek, dan pembuat gula-gula, bersaing untuk memenangi hadiah wang tunai dan kemuliaan mewujudkan paparan Halloween terbaik. PSA: Ia dihoskan oleh Jonathan Bennett, aka Aaron Samuels dari Perempuan biadap. Harus bermula pada 3 Oktober, tetapi kami akan membiarkannya slaid.

Halloween Wars: Hayride of Horror

gambar

Rangkaian Makanan

Isnin pada 10PM ET / PT, bermula 2 Oktober

Siri baru membawa pesaing keluar dari dapur dan menjadi patch labu, di mana dua pasukan pencuci mulut dan master labu perlu menggunakan kek, gula, dan labu yang diukir untuk membuat paparan Halloween yang menakutkan.

Dicabut

Dicabut

Rangkaian Makanan

Selasa, 3 Oktober di 10PM ET / PT

Chef bekerja dengan ramuan bertema Halloween dalam episod edisi khas ini yang dipanggil “Spooked.” Bakul mereka termasuk hidangan daging yang menyeramkan, hidangan yang menakutkane bahan, dan tentu saja, permen Halloween untuk pencuci mulut.

Pukul Bobby Flay

gambar

Khamis, 5 Oktober pada 10PM ET / PT

Bobby Flay bertanding menentang Giada De Laurentiis, Daphne Oz, Jeffrey Hansell dan Meghann Ward dalam episod edisi khas yang dipanggil “Rebus dan Masalah.”

Permainan Runcit Guy

gambar

Baik dari Rangkaian Makanan

Ahad, 8 Oktober di 8PM ET / PT

Permainan Roti Guy itu bertukar menjadi Permainan Hantu Guy untuk satu malam, kerana empat koki mengambil cabaran seperti membuat snek tengah malam hanya dengan bahan-bahan yang sesuai dengan helah kecil atau merawat baldi, dan meninggalkan bahan makan malam mereka kepada nasib Piramid Makanan berkumpul.

Southern Kitchen Trisha

gambar

Dengan hormat dari Williams Sonoma

Sabtu, 14 Oktober pukul 10:30 pagi ET / PT

Tonton Trisha Yearwood dan rakannya Glenda (ahli sihir yang baik?) Mencuba pakaian Halloween dan menguji resipi menyeramkan seperti Jack-O’-Lantern Stuffed Peppers, Caramel Apples dan Black Light Cocktail dalam “Persiapan Halloween Trisha.”

Makanan Ginormous

gambar

Jumaat, 20 Oktober pada 8PM ET / PT

Josh Denny bergerak ke New York City dan Atlanta untuk mencari makanan Halloween terbesar, seperti Candy Cauldron Black Tap.

VIDEO yang berkaitan

Loading...