Rasa Kecantikan Hershey Baru Ini Adalah Yang Anda Telah Menunggu

Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, ‘kek hari jadi’ telah menjadi rasa sendiri, seperti karamel asin atau rempah labu segalanya. Dan sekarang, satu jenama coklat utama telah masuk ke dalam tindakan: Kek Hari Lahir Hershey’s Kisses telah dilihat di rak-rak di sekurang-kurangnya satu Walmart, menurut TheBeli Impulsif.

hershey kisses

Flickr Creative Commons / theimpulsivebuy

Menurut Hershey’s, kek gula-gula bertema kek hari jadi yang baru “pek rasa kek hari jadi hanya satu gigitan, lengkap dengan masalah yang memuaskan.” Selepas menguji rasa, mereka mengingatkan kami tentang frosting buttercream-atau bar Krim Hershey’s Cookies ‘n’, dengan kek adunan kek, bergantung kepada siapa yang anda tanya-dengan bit cookie yang berwarna-warni. The Kisses sendiri kelihatan seperti kue Funfetti, dan kini mereka boleh didapati di lorong perayaan semua lokasi Walmart di seluruh negara.

Kami bayangkan mereka mempunyai tekstur yang sama seperti gula-gula rotan Coke, dengan sedikit rasa dalamnya. Memandangkan betapa popularnya Kisses dalam bunga mentega kacang, kita hanya boleh membayangkan apa yang dirasakan klasik akan rasa seperti ketika diunggulkan dengan salah satu daripada ini. Atau bagaimana dengan sandwiched antara dua keropok graham dalam s’more? Syurgawi. ��

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...