Rasa Rasa Baru M & M Sama Seperti A Creamsicle

Ia selamat untuk menganggap genius gila di sebalik perisa terkini M & M adalah ais krim yang tidak terobsesi. Pada bulan Februari, syarikat gula-gula melancarkan kepingan berwarna pastel yang merasakan seperti sudu Neapolitan, dan sekarang – jeruk dan putih yang riff pada krim ais krim Creamsicle.

Lihat siaran ini di Instagram

New Orange Vanilla Cream M & M berada di General Dollar! Kredit kepada @i_v_a_j_o untuk mencari!

Jawatan yang dikongsi oleh @ candyhunting pada

Menurut The Buy Impulsive, Orange Vanilla Cream M & M adalah eksklusif Dollar General. Mereka pergi untuk $ 3.25 setiap satu atau dua untuk $ 6 di kedai-kedai. Pakej itu berbunyi “gula putih coklat,” jadi ini mungkin akan lebih manis daripada M & M tradisional. Tetapi jika anda masuk ke dalamnya, teruja: “Saya baru sahaja mendapat ini semalam dan terkejut betapa seronoknya mereka!” satu Instagrammer menulis pada catatan dari @candyhunting.

BELI SEKARANG M & M Orange Vanilla Cream, $ 15; eBay

Bersedia untuk benar-benar mencari rasa baru. Rupa-rupanya, beberapa pos Jendral Dolar tidak membawa mereka atau sudah kehabisan stok. Jika itu berlaku – atau jika anda berada di beberapa negeri yang malang yang tidak mempunyai kedai DG – kepala ke eBay. Pencinta gula-gula yang mencabar telah meraih pek vanilla Cream M & Ms Orange untuk dijual semula di laman web ini. Kami mendapati empat akaun shilling beg 8-ons, bermula pada $ 14 setiap kekalahan. (Ini beg untuk $ 15, satu beg untuk $ 17, dan satu lagi harga yang sama.)

Ikut Delish pada Instagram.

Loading...