Rasa Terkini Chobani Seperti Cheesecake Labu dalam satu Piala

Ia bukan sahaja pada 1 September, dan kami telah melihat pengenalan Peach Spice Pumpkin, Pecan Pie M & Ms dan Pumpkin Pie Pop Tarts di rak-rak kedai. Nah, sudah tiba masanya untuk membuat tiga lagi makanan terinspirasi, dari para pembuat segala yogurt Yunani, Chobani.

Tahun ini menandakan kembalinya rasa edisi terhad 2014, Labu Spice, serta pengenalan dua cita rasa baru: yoghurt Cinnamon Pear Greek, dan yoghurt Greek “Pumpkin Harvest Crisp” Flip, yang mempunyai yogurt rendah lemak labu satu bahagian kepingan kerak pai, pecan dan biji labu berkilat. Rasa “Flip” telah dilihat di rak-rak kedai runcit, dan seorang wakil untuk Chobani mengatakan ketiga-tiga rasa akan terdapat di pasaraya utama di seluruh negara.

Labu Harvest Crisp Chobani

Candace Braun Davison

Inilah yang kelihatan seperti apabila dibuka:

Chobani Pumpkin Harvest Crisp

Candace Braun Davison

Pasukan Delish.com menguji rasa semua tiga rasa, dan Labu Harvest Crisp segera muncul sebagai kegemaran peminat. Campuran adalah cukup besar sehingga anda dapat merasai setiap rasa (terutamanya kepingan kerak pai) dan, apabila digabungkan dengan kekacauan yogurt rasa labu, merawat rasa seperti kek keju labu dengan sedikit pecan.

Pear Cinnamon Chobani Greek Yogurt

Candace Braun Davison

Rasa Pear Cinnamon mempunyai potongan pir dan potongan kayu manis yang kecil. Terdapat sedikit wangian untuknya, mengingatkan bahawa berjalan ke Bath & Body Works pada pertengahan bulan September, tetapi bersyukur, penguji rasa mengatakan bahawa rasa tidak sama sekali krim-esque badan: Ia lebih seperti jika anda memotong pir, dan memutarkan mereka ke yoghurt Yunani biasa dengan sudu madu dan goncang tanah kayu manis.

Labu Spice Chobani

Candace Braun Davison

Bagi para pemurni, yogurt Yunani Labu Spice mempunyai labu tulen, kayu manis dan pala. Jus lemon kecil mencerahkan yogurt, jadi ia tidak sepatutnya mengisi pai labu klasik, tetapi ia mempunyai semua rasa. Pada dasarnya, ia adalah Flip Harvest Crisp Flip tanpa campuran.

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...