Red Robin’s Selling A $ 100 Pass yang Membolehkan Anda Makan Burger Sepanjang Tahun

Peminat Red Robin, tetapkan penggera anda: Pada tengah malam pada 1 Disember, anda boleh membeli pas $ 99 yang membolehkan anda makan burger sebulan hingga November 2018. Berikutan dengan promosi restoran rantai lain seperti Olive Garden’s Never Ending Pasta Pass dan Smashburgers ‘Holiday Smash Pass, restoran yang terkenal dengan burger yang disusunnya menjual 10,000 kad hadiah “A Year of Yummm”.

Walaupun ia bukan satu kesepakatan yang tidak terhad, ia dapat menjimatkan jumlah wang yang baik jika anda sering makan di Red Robin. Dengan promosi, pembeli akan mendapatkan kad e-hadiah $ 15 yang dihantar ke e-mel mereka pada 1 setiap bulan dari Disember 2017 hingga November 2018. Jadi, jika anda menghabiskan seluruh kad hadiah setiap bulan, anda akan mendapat nilai $ 180 untuk seratus dolar.

Kebanyakan burger panggang api restoran adalah antara $ 10 dan $ 15, dengan pilihan seperti burger Guacamole Bacon, Chili Chili Cheeseburger, dan burger Black dan Bleu. Peminat bukan burger masih boleh memasuki perjanjian itu – sementara promosi menumpukan pada burger Red Robin, anda boleh memesan apa-apa dari menu dengan kad.

gambar
Red Robin

Sekiranya anda belum berada di rantai sebentar, mereka juga menjual milkshake yang dimuatkan, seperti shake pisang Nana-Nana Moo-Moo, sandwich ayam dan bungkus, salad, dan Voodoo Fries yang sangat panas (menyeramkan dengan sos lada hantu! ).

Setiap kad boleh digunakan sehingga habis (jadi jika anda masuk untuk $ 3 milkshake, anda boleh menggunakan pas lagi), dan akan dijual pada 1 Disember sahaja. Anda boleh melancarkan lulus di sini.

VIDEO YANG TERKAIT:


Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.

Loading...