Reese Witherspoon Mempunyai Buku Cara Hidup yang Keluar Dan Lawatan Buku Her Termasuk A Stop Di …

Sekiranya ada satu selebriti yang akan kami jawapan untuk semua perkara di selatan, itu Reese Witherspoon. Dari dia “Totes Y’all” Draper James sejajar dengan gambarannya tentang Carter Cash Jun, pelakon dan pengusaha perempuan Tennessee yang mengetahui perkara itu. Ia masuk akal sehingga akhirnya dia akan keluar dengan buku gaya hidup yang berfokus pada akarnya selatan.

Whisky dalam Teacup: Apa yang Meningkat di Selatan mengajar saya tentang Kehidupan, Cinta, dan Baking Biskut akan berada di kedai-kedai musim gugur ini, dan menurut Reese’s Instagram, dia akan “menumpahkan teh pada kehidupan Selatan: makanan, kecantikan, dekorasi, kamu namakannya.” Ini termasuk berkongsi neneknya ayam goreng Dorothea, serta resipi biskuit cheddar dan tutorial mengenai perkara-perkara seperti bagaimana menggulingkan rambut anda dan cara terbaik untuk memulakan sebuah klub buku.

Lihat siaran ini di Instagram

SO MUCH YUM. ▸ Nenek saya Dorothea mencipta resipi ayam goreng TERBAIK, dan saya sangat teruja untuk akhirnya berkongsi dengan y’all dalam buku yang akan datang #WhiskeyInATeacup! #NationalFriedChickenDay ������

Satu jawatan yang dikongsi oleh Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) pada

“Warisan Selatan saya memberitahukan seluruh hidup saya, dan menyebarkan injil kehidupan Selatan telah menjadi semacam obsesi saya,” Reese menulis di laman web buku. “Saya membawa Selatan ke mana-mana saya pergi dengan bluegrass, parti percutian besar, dan banyak ayam goreng Dorothea.”

Untuk mempromosikan buku itu, Reese memulakan tur buku lapan bandar di musim gugur ini, dan satu perhentian tertentu akan MEMBUAT. ANDA. HARI.

Bandar terakhir dalam senarai itu adalah Waco, Texas, di mana Reese akan bercakap di Pasar Magnolia Chip dan Joanna Gaines. Dan sejak Reese berkata akan menjadi tetamu istimewa di setiap perhentian, kita harus mengandaikan Joanna akan membuat penampilan dalam lawatan. Kita perlukan persahabatan ini dalam kehidupan kita SEBELUM. ��

Bersama dengan hentian Texas, Reese akan melawat bandar berikut musim gugur ini:

 • 17 September – New York, NY, Teater Dewan Bandaraya
 • 18 September – Charleston, SC, Pusat Gaillard
 • 19 September – Charlotte, NC, Belk Theatre
 • 20 September – Birmingham, AL, Alabama Theatre
 • 21 September – Louisville, KY, Dewan Whitney
 • 22 September – Washington, DC, Lagu Kebangsaan
 • 23 September – Nashville, TN, Pusat Symphony Schermerhorn
 • 27 September – Waco, TX, Pasar Magnolia

  Tiket untuk setiap acara boleh didapati dalam talian, dan buku barunya boleh dipesan terlebih dahulu, jadi anda akan menjadi antara yang pertama untuk mendapatkannya selepas ia dibebaskan 18 September.


  gambar
  Alexandra Folino

  PRE-ORDER NOW Delish Cookbook, $ 30, amazon.ca