Restoran BJ Berikan 30,000 Pizza Percuma Khamis ini

Untuk meraikan Hari Pizza Deep Dish National (ya, ia adalah satu perkara), Restoran BJ berminat dengan DoorDash untuk memberikan 30,000 kaju mini keju dan pepperoni dalam hidangan pizza pada hari Khamis, 5 April.

Untuk mendapatkannya sendiri, apa yang anda perlu lakukan ialah memuat turun aplikasi penghantaran DoorDash dan masukkan kod promo DEEPDISH di checkout untuk satu cheese mini percuma atau pizza hidangan dalam peti sejuk yang akan dihantar ke rumah anda antara jam 9 pagi dan 9 malam. waktu tempatan pada 5 April.

“Kami sangat berbesar hati untuk bekerjasama dengan DoorDash untuk meraikan Hari Deep Dish National,” kata Greg Trojan, Ketua Pegawai Eksekutif BJ’s Restaurant & Brewhouse, dalam satu kenyataan. “Ia memberikan kita peluang untuk merawat peminat setia dan tetamu baru kami ke salah satu item menu kami yang paling popular.”

Jika anda terlepas dari perjanjian pada 5 April, DoorDash juga menawarkan minggu penghantaran percuma pada semua pesanan yang sekurang-kurangnya $ 10 dari BJ’s Restaurant dari 6 April hingga 12 April. Tiada kod promosi diperlukan untuk mendapatkan perjanjian ini.

Untuk melihat sama ada restoran BJ berhampiran anda menyertai, lawati DoorDash.com atau muat turun aplikasinya.

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...