Restoran yang Hanya Menghidangkan Jeruk Di Atas Jalan

Jeruk adalah polarisasi: Walaupun sesetengah orang memilih mereka sebagai makanan ringan kegemaran mereka-dan mereka adalah salah satu yang paling tersusun kehamilan kehamilan-yang lain benar-benar membenci mereka. Dan kemudian ada obsesi jeruk peringkat seterusnya yang bersumpah dengan tembakan pickleback boozy. Menunggang kultus berikut timun yang direndam cuka, seorang lelaki memutuskan untuk membuka sebuah restoran yang didedikasikan untuk perkara-perkara yang berbau busuk.

Di New York (tentu saja) pasukan di sebalik kedai halal yang dikenali sebagai The Pickle Guys kini mengusahakan konsep restoran duduk dan batu bata yang penuh sesak. Setakat ini, menu masih dalam kerja-kerja, laporan Eater. Tetapi pengurus kedai itu berkata ia bersandar ke arah memberi tumpuan kepada pelbagai jenis jeruk goreng. Kerana jelas.

gambar

Facebook / The Pickle Guys

Tetapi terdapat juga variasi pada acar dalam bentuk goreng, termasuk okra goreng, cendawan goreng, dan tomato goreng. “Kami banyak banyak, banyak perkara sepanjang tahun,” pengurus William Soo memberitahu Eater. “Kami akan cuba membawa barangan itu ke kedai makan.”

Sebaik sahaja ia dibuka-tarikh itu dijadualkan pada waktu tertentu pada bulan Mac atau April-restoran akan ditubuhkan untuk tempahan untuk pergi, namun juga terdapat tempat duduk terhad di bangku dan meja bar.

Ikut Delish pada Instagram.

Loading...