Sasaran Menjual $ 18 Kotak Wain Itu Sama EMPAT Botol

Walaupun ramai Tujuan praktikal, wain berkotak tidak selalu kelihatan yang paling klasik. Biarkan ia Sasaran untuk merekabentuk kotak yang akan anda masukkan ke dalam keranjang belanja merah anda tanpa pemikiran kedua – dan itu lebih mudah dibawa ke pihak-pihak (atau simpan di dalam peti sejuk anda) sebagai pesaingnya.

Garis padat padat Kiub Wain datang dalam 10 jenis, dengan kedua-dua merah dan putih dalam campuran. Ada Riesling, Pinot Grigio, dan Sauvignon Blanc untuk pasukan putih, dan Blender Merah, Cabernet Sauvignon, dan Pinot Noir untuk pasukan merah, antara lain. Setiap kiub 3-liter mengandungi setara dengan EMPAT botol wain, yang membuat tag harga $ 17.99 cukup menarik.

gambar

Sasaran

Kutikula datang dengan muncung untuk meletakkan di depan untuk tuangkan mudah, dan kerana mereka kedap udara, tetap segar hingga empat minggu. Penilai sasaran menegaskan bahawa “muncung itu sangat mudah,” dan pembungkusan itu sendiri memotong sisa. Pendapat mengenai rasanya dijangka bercampur-campur, dengan sesetengah menyebutnya “wain terbaik yang telah saya temukan” (Sauvignon Blanc) dan lain-lain mengatakan mereka “hampir tidak boleh meminumnya” (Cabernet Sauvignon).

Lihat siaran ini di Instagram

Ia adalah KEHIDUPAN! Semak Wine Cube. Ia adalah empat botol wain dan ia segar selama empat minggu! Terdapat dalam pelbagai perisa dan hanya $ 17.99 �� || #targettherapy

Pos yang dikongsi oleh targettherapy (@targettherapy) pada

Satu aduan yang sering timbul: Pastikan anda menyimpannya terbalik, atau mungkin ia bocor. Kiub Wain Sasaran berada di kedai sekarang, walaupun FYI, ketersediaan mungkin berbeza mengikut rantau. Sekiranya ia tidak di kedai anda lagi, perhatikan – menurut Tarjay, wain dan bir adalah bahagian yang paling cepat berkembang di jabatan makanan dan minuman mereka tahun lalu, jadi pelanggan boleh menjangkakan lebih banyak di kedua-dua tahun 2018.

Ikut Delish pada Instagram.

Loading...