Satu Starbucks Barista diam-diam Mencipta Lemonade Unicorn

gambar
Reddit / imgur

Anda akan berfikir bahawa internet akan kehabisan makanan untuk menjadikan Unicorn; bahawa trend tahun yang lalu akan pudar dan kita semua akan dapat bergerak ke kurang makanan disuntik pelangi. Tetapi kemudian Starbucks memutuskan untuk memburukkan lagi fad dengan melepaskan edisi limited unicorn frappuccino. Dan – hanya apabila kita fikir ia tidak boleh mendapatkan sebarang kegilaan – kini rantai itu mempunyai minuman rahsia super yang telah diberi rawatan ~ ajaib ~.

Minuman yang berwarna-warni telah secara tidak rasmi telah dinamakan Lemonade Unicorn. Ia telah dicipta oleh satu barista yang baru-baru ini dipasang di Reddit “rakan sekerja saya dan saya kreatif dengan serbuk baru.” Minuman dua-ton kelihatan cantik, tetapi – dari apa yang kita ketahui tentang sirap masam yang aneh di frapp unicorn – kita ragu-ragu terhadap apa yang mereka rasa.

Sudah tentu, setiap barista lain di benang kehilangan fikiran mereka. Ulasan teratas memberi amaran: “Jauhkannya jauh dari Instagram, dan Facebook. Twitter R.I.P Reddit apabila orang mula memintanya.” Yang lain mengejek “tidak ada yang tidak, hentikan, jangan memberikan idea Instagram, anda bajingan” dan “jika ini keluar, kami f * cked … lagi.”

Tidak hairanlah barbar Starbucks membenci minuman ini. Populariti frapp unicorn sangat menggembirakan dan menimbulkan tekanan kepada pekerja yang juga berkongsi kegagalan umum tentang minuman pelangi masam manis di Facebook. Jadi kenapa di bumi akan barista bersama lagi minuman unicorn lain? Tebakan anda sama baiknya dengan kami.

Ikut Delish pada Instagram.