Saya Mencuba Setiap Tunggal Pizza Dari California Pizza Kitchen Dan Ini Yang Terbaik

20. California Veggie Pizza

gambar

California Pizza Kitchen

Broccolini tidak tidak milik pizza, namun, di sini. Dan untuk itu, pizza ini tidak boleh dimaafkan.

19. Jamaican Jerk Pizza

gambar

California Pizza Kitchen

Saya benar-benar pergi dengan harapan yang tinggi untuk pedas ini memenuhi manis ‘za, tetapi semua itu meninggalkan saya adalah mahu lebih. Saya akan meminta lebih banyak sos Jamaican yang manis sekali lagi – dan berganda pada daging itu.

18. Pizza Keju

gambar

Chelsea Lupkin

Pizza keju sentiasa ada untuk anda. Ia asas dan ia asas, tetapi ia tidak sepatutnya menjadi lebih tinggi pada senarai ini. Anda akan sentiasa kembali ke pizza ini, tetapi itu tidak menjadikannya yang terbaik.

17. Pizza Pepperoni

gambar

California Pizza Kitchen

Sama berlaku dengan pizza pepperoni. Ia boleh dipercayai, ia setia, ia tidak akan membolehkan anda turun – sama seperti Tom Hanks secara harfiah setiap filem yang pernah dibuatnya. Tetapi anda tidak selalunya berminat Cast Away atau Forrest Gump.

16. The Works Pizza

gambar

California Pizza Kitchen

Banyak yang berlaku di sini: sosej Itali pedas, pepperoni, cendawan, bawang merah, lada hijau, buah zaitun. Apabila pizza mempunyai banyak rasa yang berani, sukar untuk membiarkan satu bersinar.

15. Pizza Scampi Udang

gambar

California Pizza Kitchen

Saya sangat ingin meletakkan pangkat ini lebih tinggi, tetapi saya tidak boleh berbohong kepada anda: Saya mahukan lebih banyak udang! P.S. Saya mencuba satu ini pada keropok kol kembang api, yang begitu rangup anda tidak akan menyedari ia dibuat dengan sayur-sayuran.

Udang bawang putih lemon adalah kombo sempurna rasa manis tetapi segar, tetapi mozz dan keju Parm menjadikannya kaya, anda hampir tidak dapat menyelesaikan dua keping sebelum menoreh.

14. Thai Chicken Pizza

gambar

California Pizza Kitchen

Ini adalah kegemaran peminat dalam undian Instagram yang tidak rasmi, tetapi saya tidak semestinya bersetuju. Untuk meletakkannya dengan mudah: Sos kacang tidak begitu biasa pada pizza. Saya semua untuk perisa gila dan membongkarkan peraturan pizza, tetapi ini terlalu sedikit daripada zon selesa saya.

13. Margherita Pizza

gambar

California Pizza Kitchen

Terdapat sekumpulan pizza Margherita di dunia ini, dan CPK menjadikannya yang hebat. Anda boleh merasai mozzarella segar dan kemangi – dan serius perkara-perkara serius ketika datang ke pizza Margherita.

12. Pizza Cendawan Liar

gambar

California Pizza Kitchen

Terdapat empat cendawan pada pizza ini – dicukur Cremini, Shiitake, Portobello, dan putih – dan mereka semua berhak mendapat pingat emas. Anda pasti perlu berkongsi perkara ini kerana ia agak kaya.

11. Mushroom Pepperoni Sosis

gambar

California Pizza Kitchen

Ini adalah versi yang baik dari The Works Pizza: Tidak ada bawang, zaitun, atau lada untuk menghilangkan citarasa anda. Kadang lebih mudah lebih baik.

10. Artichoke panggang + Bayam

gambar

California Pizza Kitchen

Sekiranya anda suka bayam dan artichoke dip, anda akan teruja kerana ini benar-benar satu lapisan yang dikatakan dip di pizza ini. Percayalah kepada saya yang satu ini.

9. Hawaiian Pizza

gambar

California Pizza Kitchen

Sebelum anda mengambil telefon anda dan buangnya di luar tingkap, dengarkan saya. Sebagai seseorang yang tinggal di Hawaii selama lapan tahun dan tidak pernah mempunyai pizza Hawaii semasa tinggal di sana, saya juga tidak percaya. Tetapi applewood merokok ham di pizza ini dihiris nipis seperti prosciutto, dan ia adalah keseimbangan sempurna untuk nanas. Ia asin dan manis, dan saya tidak menyesal kembali beberapa saat.

8. Chipotle Chicken Ayam

gambar

California Pizza Kitchen

Antara adobo, cilantro, poblanos, dan jagung panggang, mustahil untuk menamakan bahagian terbaik pizza ini. Tetapi jika saya terpaksa, ia akan menjadi sos krim tajam yang sempurna. Ia serius membuat saya mempersoalkan cinta saya untuk ladang.

7. Ayam bawang putih panggang

gambar

California Pizza Kitchen

Anda akan mencium pizza ini sebelum ia sampai ke meja anda terima kasih kepada bawang putih panggang. Rasa pai ini seperti keselesaan dalam cara terbaik; ia benar-benar seperti pizza memberi anda pelukan. Tambahan pula, anda tidak boleh pernah salah dengan bawang karamel.

6. Tostada Pizza

gambar

California Pizza Kitchen

Pizza Tostada secara harfiah dibuat untuk kerak tipis CPK yang nipis. TBH, kerak nipis adalah lebih baik daripada kulit taco keras. Kadang-kadang kombo rasa liar boleh menjadi sangat kacau, tetapi lapisan kacang, keju, selada, dan peternakan membuat begitu banyak rasa. (Petua Pro: ambil dua keping pizza tostada dan lipatkannya ke atas, topping di dalam, kemudian mencelup dalam salsa. Anda tidak akan kecewa.)

5. Pizza Sicilian

gambar

California Pizza Kitchen

Piza Sicilia adalah versi yang lebih panas dan sejuk dari The Works and Poussas Pepperoni Pepperoni. Ia mempunyai tiga daging yang berfungsi dengan baik bersama-sama: sosej Itali, ham Capicola pedas, dan salami. Teratas dengan mozzarella dan Parmesan, ditambah dengan marinara pedas, dan anda praktikal di Sicily.

4. Lima Keju + Pizza Tomat Segar

gambar

California Pizza Kitchen

Saya tahu apa yang anda fikirkan: Mengapa TF adalah pizza asas ini hampir di tempat nombor satu? Saya akan memberitahu anda mengapa. Kerana ia tidak mempunyai standard empat tapi lima keju yang berfungsi dengan harmoni. (Mungkin ini adalah apa yang Kelima Harmony dinamakan selepas?) Jika anda suka pizza keju klasik, anda perlu membawa Lima Keju + Tomato Segar Pizza ke dalam hidup anda, STAT.

3. Pizza Ayam BBQ Asal

gambar

California Pizza Kitchen

Ketahuilah, pizza yang memulakannya semuanya untuk CPK: The OG BBQ Chicken Pizza. Jika anda pernah melangkah masuk ke CPK, anda tahu tentang keindahan ini. Ia tidak dijangka, ia adalah tajam, dan ia ikonik. Sesetengah mungkin mengatakan itu sos BBQ yang menjadikannya begitu kecanduan, tetapi saya menyatakan bahawa ia adalah gouda asap. Berapa kali anda mempunyai gouda pada pizza? Ada alasan ia menjadi kegemaran peminat sejak tahun 1985.

2. California Club Pizza

gambar

California Pizza Kitchen

Jika Cheeseburger Pizza, masih dalam menu, ia akan menjadi nombor dua – tetapi ia dihentikan, dan ini boleh jadi ‘za adalah pengganti yang baik. Betul: Mayonis pada pizza sangat mengagumkan, dan ia mungkin lebih baik daripada saus ranch atau saus keju biru. Jangan juga cuba @ saya yang satu ini. Bacon, alpukat, ayam panggang, arugula, tomato, dan lemon-lada mungkin membuat pizza ini sebagai permata yang benar.

1. Carne Asada Pizza

gambar

California Pizza Kitchen

Mengambil tempat No 1, agak tidak disangka-sangka, adalah Pizza Carne Asada. Saya tidak dapat meramalkan bahawa ini akan menjadi pizza yang saya impikan selama enam malam berturut-turut, tetapi ia adalah. Steak yang diasinkan sangat lembut, pesto ketumbar dan poblanos panggang api lebih segar daripada apa yang anda masukkan ke dalam lubang muka anda, dan mozzarella dan jack Monterey adalah * chef’s kiss * kesempurnaan. Kombo rasa sangat sempurna dan unik, anda akan mahu memerintahkannya setiap kali.

Loading...