SELAMAT DATANG: Oreos Cinnamon Panas dan Pedas Akan Datang

POST UPDATED: 11 Dis, 2017 pada 12:06 p.m. EST

Wakil Oreo mengesahkan bahawa Oreos Kayu Panas dan Pedas adalah nyata dan akan memukul rak di kedai-kedai di seluruh negara pada 1 Januari 2018.

POST ORIGINAL: 5 Oktober, 2017 pada pukul 2:12 pagi. EST

The Junk Food Aisle adalah tempat yang tepat untuk mencari rasa Oreo terbaharu sebelum orang lain melakukannya, jadi kami yakin bahawa Oreos yang panas dan pedas rasa manis akan membuat jalan mereka ke kedai-kedai runcit pada masa akan datang.

Menurut The Junk Food Aisle, Oreos yang berisi gula-gula manis kayu manis ini “Akan Datang!” dan kami bayangkan mereka akan rasa seperti Red Hots atau Hot Tamales, yang boleh menjadi lazat atau benar-benar menjijikkan bergantung kepada bagaimana perasaan anda tentang gula-gula itu. Kami bercanggah.

Lihat siaran ini di Instagram

Akan datang! Oreo Kayu Panas & Pedas! Terima kasih banyak kepada lelaki di Wreckless Eating untuk sudu! Semak mereka di YouTube.com/WrecklessEating �� #thejunkfoodaisle

Satu jawatan yang dikongsi oleh TheJunkFoodAisle.com (@thejunkfoodaisle) pada

Walau bagaimanapun, The Junk Food Aisle melancarkan YouTuber di sebalik saluran makan Wreckless Eating dengan mencari rasa baru ini dan kami menyaksikan ada kesilapan dalam tulisan asal. Coklat dieja “Chococlate” di bahagian bawah bungkusan, yang menjadikan kita berfikir ini semua boleh menjadi tipu daya gambar.

Sayangnya, Oreo tidak dapat mengesahkan atau menafikan kewujudan rasa baru ini ketika kami menghulurkan ulasan, hanya menanggapi Delish.com dengan pernyataan ini: “Mengenai khabar angin rasa yang baru-baru ini, apabila kami mempunyai lebih banyak maklumat untuk berkongsi tentang berita OREO kami pasti anda adalah salah seorang yang pertama tahu! “

VIDEO YANG TERKAIT:

Ikuti Delish di Instagram.

Muat turun aplikasi Delish.