Semua Yang Anda Perlu Tahu Mengenai Carla Hall, Bekas Co-Host Of ‘The Chew’

Dia seorang ‘Chef Topi’ Dua Kali

gambar

Getty Images

Hall pertama kali menjadi terkenal apabila dia muncul pada musim lima Bravo Chef Top. Dia dengan cepat menjadi kegemaran penggemar dan akhirnya kembali ke acara untuk musim kelapan, Chef Terbaik: All-Stars.

Dia Pengasas Beberapa Perniagaan.

gambar

Getty Images

Selepas menghabiskan beberapa tahun sebagai graduan sebagai akauntan (yup, dia juga mempunyai ijazah perakaunan), Hall akhirnya memulakan perkhidmatan penghantaran makan tengah hari yang disebut Makan Tengahari. Ini menyebabkan beberapa pertunjukan lain, termasuk beberapa pereka chef di Washington di State Plaza Hotel dan The Washington Club. Akhirnya, dia memulakan Alchemy Catering.

Oh, Dan Dia Bermula Sebagai Model

gambar

Getty Images

Bolehkah anda beritahu ?? Dia s-t-u-n-n-i-n-g!!!

Dia seorang Pengarang Buku Masakan Tiga Kali

gambar

Getty Images

Dua buku pertamanya – Makanan Comfort Carla: Hidangan Kegemaran dari Seluruh Dunia dan Memasak dengan Cinta: Keselesaan Makanan Itu Memeluk Anda – adalah hits besar. Buku ketiganya, CMAKANAN SOUL ARLA HALL: Setiap hari dan Perayaan akan berakhir pada bulan Oktober.

Dia Adalah Seorang Jurulatih Berjangka Panjang ‘The Chew’

gambar

Getty Images

Hall baru-baru ini menjadi tajuk utama ketika pertunjukan yang diselenggara dengan Mario Batali (gambar), Michael Symon, dan Clinton Kelly dibatalkan setelah tujuh musim di udara. Berita itu datang beberapa minggu selepas NYPD mengesahkan mereka sedang menyiasat Batali setelah tuduhan serangan seksual terhadapnya muncul, walaupun dia tidak muncul di acara selama berbulan-bulan. Dia tidak akan mengesahkan sama ada tuduhan terhadap Batali ada kaitan dengan pembatalan itu: “Jika mereka melakukannya, [pertunjukan] adalah kambing hitam. Tetapi saya tidak tahu. “

Dia Selalunya Diiktiraf Untuk Pekerjaan Amal

gambar

Getty Images

Hall telah menjadi aktivis selama bertahun-tahun. Per bionya:

“Dia berkhidmat sebagai Ahli Lembaga untuk Program Pajama dan GenYouth. Carla juga aktif bekerja dengan Rangkaian Chef Dapur Pusat Chef Jose Andres, DC Central Kitchen, USO, Hospital Penyelidikan Kanak-Kanak St. Jude, Memasak Amerika, Chef Wanita dan Restaurateurs (WCR), dan dia berkhidmat di papan penasihat untuk Edible Academy untuk New York Botanical Gardens dan untuk Sekolah Makanan dan Kewangan di New York City. Carla juga merupakan ahli Jawatankuasa Penasihat Kepimpinan Wanita Yayasan James Beard dan Duta Culinary untuk Sweet Home Cafe di Smithsonian National Museum untuk African American History and Culture di Washington, DC. “

Dia Tidak Setuju Mengenai Masa Depannya

gambar

Getty Images

“Saya rasa satu perkara tentang saya ialah saya melakukan pelbagai perkara,” katanya selepas berita pembatalan. “Saya tidak mahu merasakan makanan, jadi saya fikir saya mempunyai peluang lain yang menjanjikan dan perkara yang saya katakan tidak kerana saya tidak mempunyai masa.” Sehingga kini, Hall telah menghabiskan 39 minggu penggambaran tahun The Chew.

Dia sudah mendarat Gig Baru yang luar biasa

Wendy Williams Hunter Birthday Give Back Gala

Johnny Nunez

Ia diumumkan Dewan akan muncul Hari GMAperdana pada 17 September. Pertunjukan yang digantikan The Chew dalam slot masa, adalah jam ketiga baru Selamat pagi Amerika. Dalam segmen memasak, dia akan berjalan penonton melalui resipi “ayam boleh ayam”. Ia tidak jelas jika dia akan menganjurkan pertunjukan atas apa-apa jenis asas kekal.

Loading...