Simpsons Real-Life Kwik-E-Mart Baru Dibuka Di South Carolina

Memanggil semua Simpsons peminat: berayun oleh Kwik-E-Mart untuk meminum minuman Squishee adalah sesuatu yang anda boleh secara rasmi bercakap tentang.

Myrtle Beach, South Carolina kini menjadi rumah kedai Kwik-E-Mart yang pertama sekali di dunia – dan mereka tidak tahan sedikit. Kedai baru direka untuk kelihatan sama seperti yang ada di acara tersebut. Di dalamnya, anda boleh menyimpan pada Buzz Cola, Anjing Hot Heat-Lamp, Lard Lad Donuts, Squishees dalam pelbagai rasa, Duff Beer, dan minuman tenaga Flaming Moe. Jika itu tidak mencukupi, mereka juga menjual memorabilia dari semua kegemaran anda Simpsons watak.

Lihat siaran ini di Instagram

Dari Springfield ke @BroadwayAtTheBeach, @thesimpsons Kwik-E-Mart telah dibuka secara rasmi di Broadway! Anda kini dapat melihat dan merasai beberapa kegemaran anda termasuk Buzz Cola��, Heat Lamp hotdogs �� dan Lard Lad donuts ��! Daya tarik Penuh Simpsons 4-D akan dibuka dalam masa terdekat! #NewEraAtBroadway #MyrtleBeach #TheSimpsons

Satu jawatan yang dikongsi oleh Broadway At The Beach (@roadroadatthebeach) pada

Peminat sudah berduyun-duyun. Seorang Instagrammer mengetuk tembakan dan ditekankan, “Mempunyai Lard Lad Donut dan Squishee dari Kwik-E-Mart.”

Lihat siaran ini di Instagram

Mempunyai Lard Lad Donut dan Squishee dari Kwik-E-Mart di #MyrtleBeach #thesimpsons

Satu jawatan yang dikongsi oleh Carolina Bulletin (@carolinabulletin) pada

Lihat siaran ini di Instagram

The Simpsons Kwik e Mart kini dibuka di #broadwayatthebeach #myrtlebeach #kwikemart #simpsons

Satu jawatan yang dikongsi oleh Encik Myrtle (@mrmyrtlesc) pada

The Kwik-E-Mart juga mempunyai bukan-Simpsons makanan ringan yang berkaitan juga, jika anda berada di kawasan kejiranan dan tidak mahu mengisi pada Buzz Cola sahaja. Dengan kedai itu akan datang a Simpsons Filem 4-D akhir tahun ini di Teater Aztec tempatan, bertemakan selepas salah satu pawagam Springfield.

The Simpsons adalah sitkom Amerika yang paling lama berjalan, jadi pangkalan penggemarnya adalah BESAR. Kami ketakutan apabila Krispy Kreme mula membuat versi sebenar Homer Simpson kegemaran taburan merah jambu merah panas yang diselubungi donat. Sekarang kedai yang ada di sekeliling pertunjukan terasa begitu betul-dan lama tertunda.

gambar
Con Poulos

PRE-ORDER NOW Delish Cookbook, amazon.com

Loading...