Skittles Baru Dikeluarkan A Brand New Mix Dalam Kehormatan Hari Valentine

Sekiranya anda menjangkakan untuk menjadi single pada Hari Valentine tahun ini, terdapat sekurang-kurangnya beberapa yang baik untuk mengetahui bahawa anda boleh mendapatkan selesa dengan beberapa citarasa Skittles baru untuk cuti. Menurut beberapa grammers tuan makanan, Skittles menghormati cutiy holiday dengan melepaskan “Love Mix” baru yang penuh dengan permen berwarna merah, putih, dan merah jambu.

Lihat siaran ini di Instagram

Hari 3 dari “Saya Mencuba Mencari Cinta di Aisle Candy” membawa kita ke Skittles Love Mix yang baru di Sasaran! Perisa adalah Strawberry, Cherry, Semangka, Yumberry (wtf itu ?!) dan Anggur Putih. Lima perasa yang direka untuk mencintai saya? Oh budak lelaki, enamsome pertama saya! �� (saya seorang dara. ����❄��)))

Satu jawatan yang dikongsi oleh JunkBanter.com ����聽 (@junkbanter) pada

Candy baru telah diposkan ke Instagram sebelum tahun baru oleh Junk Banter (@junkbanter), yang menyatakan dalam keterangan gambar bahawa rasa yang diperkenalkan dalam campuran itu termasuk Semangka, Putih Anggur, Yumberry, Strawberry, dan Cherry.

“Rasa Anggur Putih membuatkan saya berharap ini semua rasa wain dan bukan campuran Skittles yang lain daripada pelbagai buah-buahan,” kata penulis blog itu..

Pemburuan Candy (@andyhunting) juga menyiarkan foto stack baru ke Instagram, mencatatkan dalam tajuk kiriman bahawa Skittles Love Mix tersedia secara eksklusif di Target.

Lihat siaran ini di Instagram

New Skittles Love Mix sudah keluar sekarang! Perisa termasuk Semangka, Putih Anggur, Yumberry, Strawberry, dan Cherry. Rasa Anggur Putih membuatkan saya berharap ini semua rasa wain dan bukan campuran Skittles yang lain daripada pelbagai buah-buahan. Bagaimanapun, mendapati mereka di Target.

Jawatan yang dikongsi oleh @ candyhunting pada

Skittles baru ini secara rasmi tiba di lorong Candy sasaran pada 7 Januari, antara lain gula-gula bertema Hari Valentine eksklusif seperti Reese’s Butter Love Bugs, Hershey’s Kisscake Cupcake, dan Dove Milk Chocolate & Caramel Love Notes.

Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.

Loading...