Smartfood Popcorn melepaskan Rasa Baru yang Adiktif

Smartfood, penyedia popcorn cheddar putih yang lazat yang digemari pada masa makanan ringan di sekolah menengah (dan sekali lagi, bertahun-tahun kemudian, ketika belajar untuk SAT) baru saja melancarkan rasa baru: Peternakan Jalapeño.

Selama bertahun-tahun, jenama itu hanya menjual popcorn keju yang dibakar keju di dalam beg hitam tanda dagangannya, tetapi mereka baru-baru ini membuat debutnya mentega filem dan jagung cerek. Sekarang syarikat makanan ringan itu bercabang lagi, dengan versi yang akan menggembirakan pecandu rempah dan pencinta Ranch sama.

gambar

Smartfood / PR Newswire

Seperti yang terdahulu, rasa baru itu tidak mengandungi warna, rasa, atau pengawet tiruan. Sudah ada udara muncul, jadi satu hidangan (semoga beruntung menahan diri dari mengisi wajah kamu à la Amy Schumer) hanya 150 kalori. Ranchi Jalapeño Pedas Smartfood akan tersedia dalam pelbagai saiz di lorong snek-dari mini ke saiz parti, yang mana kos antara $ 1.49 dan $ 3.99.

Sudah tentu, jika anda menginginkan pilihan snek yang lebih manis, kami mempunyai resipi Oreo popcorn pembunuh yang mungkin anda hafalkan.

Ikuti Delish pada Instagram.