Snickers Melancarkan Tiga Rasa Baru Crazy

UPDATE: 14 Jun, 2018, 4:54 petang: Snickers yang berapi-api, masin dan manis, dan Espresso yang berperisa kini boleh didapati di kedai-kedai, menurut Brand Eating. Anda kini boleh membeli bar, secara kolektif digelar bar “Kelaparan”, di peruncit di seluruh negara.

POST ORIGINAL, Oktober, 17, 2017: Snickers telah melancarkan rasa istimewa – cookies, badam, dan “crunchers” telah keluar, untuk menamakan beberapa – tetapi berbanding dengan jenama seperti Oreo, yang nampaknya memunculkan rasa baru setiap minggu, gula-gula klasik cenderung berpegang kepada akar.

Itulah yang membuat pengumuman tiga rasa khusus baru yang lebih mengejutkan: Ini adalah kali pertama jenama itu telah memulakan kerjaan begitu banyak sekali gus, dan mereka mengumumkannya beberapa bulan lebih awal daripada masa.

Seterusnya Jun, Snickers berperisa yang berapi-api, masin dan manis, dan Espresso berperisa boleh didapati di kedai-kedai untuk masa yang terhad. Memainkan kempen “Anda bukan anda ketika anda lapar”, setiap rasa sesuai dengan suasana yang Snickers dapat memperbaiki. Jika anda rasa lemah, ambil bar yang berapi-api. Tidak ragu-ragu? Asin dan manis. Dan apabila anda marah, espresso nampaknya melakukan silap mata.

Walaupun gula-gula tidak akan berada di rak selama beberapa waktu, editor Delish mendapat pratonton cenderahati rasa baru, dan mempunyai banyak pendapat untuk dikongsi. Inilah konsensus umum:

FIERY

gambar

Semua bar baru mempunyai kacang tanah, karamel, dan coklat susu; itu nougat yang diselitkan dengan rasa baru. Bar yang berapi-api ini mempunyai lada panas lada, walaupun beberapa editor berpendapat bahawa ia mempunyai lebih banyak rasa cabai daripada lada. Seorang editor menyifatkannya sebagai rakan yang anda fikir adalah benar-benar keren, kemudian tidak disangka-sangka menunjukkan kepada parti WAY terlalu mabuk. Rasanya pasti menyelinap pada anda, tetapi jika anda suka hots merah, anda mungkin akan menikmati rasa ini.

“Itu sesuatu yang tidak kamu berikan kepada musuh kamu.”

“Ini sedikit menjengkelkan.”

SALTY & SWEET

gambar

Nougat bar ini berperisa asin-karamel. Sesetengah orang mendapat gigitan garam laut, tetapi sebaliknya, menganggap ia terasa sangat mirip dengan Snickers biasa. Ia adalah kawan yang anda tidak benar-benar menjemput ke pesta itu, tetapi akan bercakap dengannya.

“Ia pasti lebih asin daripada manis.”

“Ini betul-betul sama.”

ESPRESSO

gambar

Akhirnya, terdapat rasa espresso. Editor telah berpecah pada satu ini; sesetengah orang (termasuk saya) fikir ia mempunyai rasa kopi yang kuat, yang lain fikir ia merasai seperti Snickers biasa. Salah satu outlier menganggapnya terasa seperti popcorn yang berbentuk jelly Jelly Belly, yang boleh menjadi perkara yang baik.

“Jika anda suka kopi, anda akan menyukai espresso.”

“Espresso adalah seperti nafas kopi.”

Semua dalam semua, tiada perisa baru terutamanya luar biasa – sukar untuk mengungguli asal, selepas semua – tetapi mereka cukup menarik untuk menjamin percubaan.

Ikut Delish pada Instagram.