Snickers Membuat Bar Candy Protein yang Dikemas

Dengan jumlah gula dalam banyak bar protein, wajarlah dikatakan ada sesetengahnya adalah bar gula-gula yang pada dasarnya dimuliakan. Mars semakin kabur dengan lebih banyak lagi dengan Protein By Mars, garis bar gula-gula yang berisi protein yang meliputi Snickers, Mars, Milky Way, dan Bounty.

Bar nampaknya rasa seperti bar gula-gula kegemaran anda, tetapi mempunyai bonus tambahan 18 hingga 19 gram atau protein dan hanya di bawah 200 kalori setiap hidangan, yang cukup setanding dengan kebanyakan bar protein lain.

Bar Marikh, yang secara tradisinya coklat dan karamel, mempunyai campuran protein yang dibuat dengan susu, whey, dan protein soya. Bar Snickers menggunakan campuran protein yang sama yang bercampur dengan kacang-kacangan klasik dan karamel yang disalut dalam susu coklat.

BELI IT SEKARANG: Mars Protein Bar 18-Pack, $ 47; amazon

Lihat siaran ini di Instagram

Protein bar overload ������ #protein #proteinbars #snickers #mars #milkyway #snickersprotein #marsprotein #milkywayprotein

Satu jawatan yang dikongsi oleh Andrea Rollini (@rollini) pada

Lihat siaran ini di Instagram

# مارس_بروتين الجوكلت والشيك متوفرين حاليا في روزهل مارت. #marsprotein #mars #bodybuilding #protein

Jawatan yang dikongsi oleh Rosehill Mart روزهل مارت (@rosehill_mart) pada

Bar juga mengejutkan rendah gula; satu hidangan bar Snickers Protein mempunyai 9 gram gula, dan bar Mars mempunyai 13 gram. Bandingkan dengan bar biasa, yang masing-masing mempunyai 27 gram dan 21 gram, dan anda pasti lebih baik memilih versi protein apabila memerlukan pembetulan coklat.

Sebelum anda pergi ke kedai runcit, anak-anak ini hanya padat dalam kedai U.K. TETAPI, anda boleh menemui mereka di Amazon, hallelujah. Walaupun produk berjenama rasmi tidak dihantar ke A.S., banyak penjual lain mempunyai bar yang disenaraikan.

Mars juga membuat bar gula-gula seperti Twix dan Three Musketeers, jadi dengan harapan semua bar gula-gula terbaik mendapat protein yang tidak lama lagi (dan datang ke Amerika).

VIDEO YANG TERKAIT:


h / t POPSUGAR

Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.