Starbucks Baru Dilancarkan Kad Kredit Dengan Banyak Perks “Star”

Berikut cara baru untuk menghitung Starbucks Stars anda dan batas kredit anda: Starbucks baru sahaja melancarkan kad kreditnya yang pertama, dalam perkongsian dengan Chase. Kad baru ini disepadukan langsung ke dalam program kesetiaan Starbucks Rewards supaya ahli kad boleh mendapatkan Bintang Starbucks bukan hanya kedai Starbucks, tetapi di tempat lain di mana Visa diterima.

Bagaimanakah ia berfungsi? Anda juga akan mendapat satu Bintang untuk setiap $ 4 yang anda habiskan di mana-mana dan sehingga tiga Bintang untuk setiap $ 1 yang dibelanjakan di Starbucks. Apabila mendaftar untuk kad, anda akan memperoleh 250 Bintang hanya untuk menghubungkannya dengan akaun Starbucks yang anda gunakan dalam aplikasi anda – dan jika anda juga membelanjakan $ 500 dalam tiga bulan pertama, anda akan mendapat 2,500 Bintang lagi.

Pada masa ini, 125 Bintang boleh ditebus untuk satu minuman percuma, barangan makanan atau minuman botol siap sedia pada Starbucks yang menyertai, jadi anda boleh dengan mudah membuat rak percuma untuk memberi makan ketagihan kopi anda.

Inilah cara Starbucks memecahkannya:

gambar

Starbucks

Walaupun kad itu datang dengan bayaran tahunan $ 49, semua ahli kad baru akan mendapat status Emas segera di Starbucks, yang bermakna anda akan mendapat ganjaran hari lahir, akses kepada pesanan mudah alih dan bayar, serta hari dua bintang secara automatik. Anda juga akan mendapat lapan makanan atau minuman yang direkrut Hadiah yang dipilih oleh barista yang dimasukkan ke dalam akaun ganjaran anda sepanjang tahun hanya kerana.

Ikuti Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.

Dari: Kosmopolitan

Loading...