Starbucks Hanya Menambah Dua Frappuccino Baru Untuk Menu Tetapnya

Daripada semua Frappuccino yang merangkak masuk dan keluar dari kedai-kedai Starbucks – Crystal Ball, S’mores, Cherry Mocha – terdapat dua mainstays. The Caramel dan Mocha Frappuccinos telah di menu sejak sejak ’90an, dan mereka tidak pergi ke mana-mana sahaja. Tetapi bermula hari ini, anda boleh mendapatkan lebih banyak, lebih gelap versi kedua-dua minuman, dan tidak seperti putaran bermusim yang lain, ia merupakan tambahan kekal pada menu.

The Ultra Caramel dan Triple Mocha Frappuccinos melancarkan kedai-kedai hari ini, dan mereka dipam dengan lapisan krim disebat, sos baru, dan dos tambahan kafein. Kedua-dua minuman bermula dengan lapisan Sweet Cold Brew Whipped Cream. Hanya ditambahkan ke menu Starbucks, krim cambuk akan membatalkan sebarang kemungkinan anda mengatakan “tidak ada cambuk” pada masa akan datang anda memesan minuman. Ia dibuat dengan minuman sejuk sebenar, dan mempunyai 15mg kafein dalam bahagian yang diletakkan pada grande, menurut seorang jurucakap Starbucks. Cawan kopi mempunyai sekitar 95mg, jadi ia tidak seperti anda menggandakan kafein, tetapi ia adalah bonus yang bagus. Ia juga mempunyai mocha coklat putih dan sos karamel gelap yang dimasukkan ke dalamnya. Beri amaran, anda akan mahu seluruh cawan.

gambar

Dengan hormatnya Starbucks

Kembali ke kopi: Kedua Frapps baru juga berkafein, dan mempunyai saus baru untuk membezakannya dari klasik. Karamel gelap dan sos mocha gelap dilapisi di atas krim disebat di bahagian bawah dan dicampur ke dalam minuman, yang dibuat dengan kopi. Rasanya bukanlah berbeza dari minuman klasik Caramel dan Mocha, tetapi ia adalah kreamier (krim hi whipped) dan lebih kaya.

gambar

Dengan hormatnya Starbucks

Minuman baru boleh didapati di kedai-kedai sekarang, bersama dengan Macadamia Oat Cookie yang diperakui vegan baru. Dari 1 Mei hingga 4 Jun, sebagai penghargaan kepada Bulan Penghargaan Angkatan Tentera, anda juga boleh mencuba Chip Kentang Salut Berkecai Brownie. Ini mengenai saiz poket hoki, jadi tidak perlu dikatakan, kami cukup dipam.

Ikut Delish pada Instagram.

Loading...