Starbucks Memberi Minat Percuma PSLs Dan Minuman Espresso Hari Ini

Sudah 10 hari sejak Starbucks membawa PSL yang tercinta untuk musim ini dan mereka telah memberkati kita dengan berita yang lebih baik. Per Thrillist, jika anda pergi membeli latte rempah labu atau minuman mewah espresso atau yang lebih besar di Starbucks hari ini, anda akan mendapat satu lagi percuma. Jurucakap Starbucks mengesahkan tawaran Delish selepas 3 petang. hari ini.

Itu betul. Ia adalah BOGO PSL HARI, Y’ALL.

gambar

Starbucks

Yang berkata, jika ia juga 108319 darjah di mana anda berada hari ini, Starbucks menawarkan perjanjian yang sama untuk minuman ais juga. Dan jika anda tidak merasakan dua PSL petang ini (walaupun mengapa anda tidak akan menjadi, saya tidak pasti), anda boleh mencampur dan sepadan dengan pesanan anda, bermakna anda boleh memesan satu PSL dan minum minuman percuma anda, IDK , minuman lain yang membosankan.

Ingat, untuk mengambil bahagian dalam penawaran Happy Hour Starbucks ini, anda perlu mendaftar untuk Starbucks Rewards. Dari sana, anda akan mendapat kod bar untuk hadir di daftar, dan semua akan menjadi – (BO) pergi dari sana.


gambar
Con Poulos

PRE-ORDER NOW Buku masakan Delish, barnesandnoble.com

Loading...