Subway Might Tambah Rol Pretzel ke Pilihan Sandwich

Menghidupkan tongkat dan pretzels ke dalam sandwic adalah salah satu kegemaran kami untuk makan tengahari dan makan malam. Bagaimana lagi anda boleh mendapatkan kesan berminyak atau asin untuk ayam belanda dan cheddar atau daging panggang dan Swiss? Nampaknya kereta bawah tanah sedang bercampur dengan idea untuk menambah roti pretzel kepada barisan pilihan roti.

Malangnya, tidak akan menjadi tawaran pretzel 12-inci gergasi, tetapi sebaliknya bulat pretzel saiz roll-roll untuk sandwic Subway kegemaran anda. Setakat ini, mereka hanya dapat dilihat di lokasi di Pennsylvania, laporan Jenama Makan, dengan jenama mustar tempatan, Herlocher’s, yang ditawarkan juga.

gambar

Kereta bawah tanah

Sekarang anda hanya boleh memesan dua sandwic pada tukang pretzel bun: pretzel ham meleleh dan pretzel ayam meleleh. Tetapi anda boleh memilih apa sahaja keju dan topping yang anda ingin tambah. Apa yang mengejutkan ialah sandwic yang dihidangkan pada roti pretzel baru ini mengandungi 50 peratus lebih banyak daging daripada sub 6-inci standard Subway. Mari kita berharap mereka membuat pelancaran kebangsaan lebih cepat daripada kemudian.

Ikuti Delish pada Instagram.