Syarikat Pelancongan ini menawarkan Tour Makanan Terinspirasi Anthony Bourdain Dua Minggu Di Vietnam

Dalam rancangannya Bahagian tidak diketahui, Anthony Bourdain meneroka destinasi di seluruh dunia, termasuk Vietnam. Sepanjang pengembaraannya, dia pasti menyentuh banyak nyawa, termasuk Diep Nguyen, ahli perjalanan Vietnam untuk Pelancongan Eksotik, sebuah syarikat perjalanan mewah.

Diep membantu Anthony dalam perjalanan terakhirnya ke Vietnam Utara pada 2016, untuk Bahagian tidak diketahui, mengikut Pelayaran Eksotik. “Untuk berjumpa dengannya, apatah lagi membantunya dan bekerja dengan anak-anak kapalnya di acaranya adalah benar-benar mimpi yang menjadi kenyataan,” kata Diep. “Pengalaman seumur hidup bukan sahaja membantu saya memahami manusia itu sendiri tetapi bagaimana cintanya untuk Vietnam yang indah saya maju melalui makanan yang baik dan perbualan.” Sekarang, dia menghormati tukang masak lewat “A Tribute to Anthony Bourdain: Rasa Vietnam”, sebuah perjalanan yang membolehkan para pelancong untuk “mengikut jejak kaki, dan lebih penting lagi, duduk di meja” yang dilakukan Anthony ketika dia terakhir dilawati Vietnam, menurut laman web itu.

Lawatan itu adalah 14 hari dan 13 malam dan merangkumi sembilan bandar di Vietnam, termasuk Saigon, Hanoi, dan Ha Long Bay, setiap tapak Pelancongan Eksotik. Harga bermula pada $ 3,755 setiap orang, dan termasuk semua makanan, penginapan, dan pengangkutan (kecuali tiket penerbangan), menurut Orang.

Pelancaran eksotik menyatakan bahawa Anthony berkata Vietnam mengubah hidupnya – “Mungkin kerana ia adalah semua yang baru dan berbeza dengan kehidupan saya sebelum dan dunia yang saya membesar. Makanan, budaya, landskap dan bau, semuanya tidak dapat dipisahkan. seolah seperti planet lain, yang lazat yang menyedut saya dan tidak pernah melepaskannya. ”

Saya akan mengambil cadangan perjalanan dari Anthony Bourdain pada bila-bila masa!

gambar
Con Poulos

PRE-ORDER NOW Delish Cookbook, indiebound.org

Loading...