Taco Bell Beat Out Chipotle Sebagai Restoran Mexican Favorite America

Dalam apa yang hanya boleh digambarkan sebagai tamparan besar di muka ke jiran sebelah selatan kita, Amerika hanya mengisytiharkan Taco Bell restoran kegemarannya di Mexico. Ya: kentang goreng yang dihidangkan dengan keju nacho dan taco yang dibungkus dalam Doritos tortilla adalah tanda masakan Latin yang hebat di sini dengan baik A ‘A A.

Untuk menjadi adil, restoran tulen tidak benar-benar diberi kesempatan berjuang. Pengajian EquiTrend Poll Harris hanya memberikan peserta enam pilihan utama: Taco Bell, Chipotle, Moe’s Southwest Grill, Qdoba, Baja Fresh, dan Del Taco. Moe adalah jenama restoran nombor satu Amerika di 2017 dan 2016, dan sebelum itu Chipotle menduduki tempat teratas. Dalam 30 tahun sejak Penyelidikan EquiTrend ini dilancarkan, Taco Bell tidak pernah mengambil tempat teratas – jadi tahniah utama adalah dalam rangka.

Taco Bell Nacho Fries

Taco Bell

Rantai dinilai berdasarkan tiga sifat: kebiasaan, kualiti, dan pertimbangan masa depan. Apabila tindak balas ditambah, Taco Bell menguasai. “Pemasaran Taco Bell adalah di mana-mana, jadi tidak mengejutkan saya bahawa mereka keluar pada tahun ini,” kata Amir Kanpurwala, pengarah kaji selidik, kepada Yahoo! Kewangan.

telanjang egg taco

Taco Bell

Secara jujur ​​kita tidak semua yang terkejut dengan berita: Orang yang berkahwin di Taco Bell dan tatu diri mereka dengan logo rantaian itu. Statistik juga ada di sini: The Bell membawa caj dalam pelancaran produk baru tahun lepas, dengan item menu termasuk Taco Telur Naked dan Nacho Fries. Yang terakhir adalah pelancaran paling berjaya Taco Bell hingga kini. Lebih-lebih lagi, mereka tidak memberi sesiapa makanan yang ditanggung oleh makanan.

Ikuti Delish pada Instagram.