Taco Bell Just Made The Crunchwrap Even Better

Ia adalah mimpi bagi sesiapa yang pernah masuk ke Ken-Taco Fried Bell (AKA sebuah KFC dan Taco Bell): Crunchwrap dengan lapisan ayam goreng di dalamnya, bukannya daging lembu. Sekarang, mimpi itu adalah realiti – dan anda tidak perlu memburu salah satu kedai hibrid yang sukar difahami untuk mendapatkannya. Taco Bell mengeluarkan hidangan Crunchwrap-esque yang dikenali sebagai Chickstar.

Jika nama itu terdengar biasa, itu kerana Chickstar bukanlah sesuatu yang baru untuk jenama itu. T-Bell sebentar menjual Chickstars pada tahun 2015, dan selepas orang memohon dan menulis tweet untuk kembali mereka, mereka menjadi baaaack. Dengan sentuhan sedikit. Versi ini menggunakan Chicken Naked Chicken yang baru – kepingan ayam goreng tanpa tulang tanpa tulang tanpa tulang yang rata dan rata, diratakan dengan meniru cip tortilla – yang disusun dalam bentuk pentagon, kemudian dilapisi dengan cheddar yang dicincang, salad, tomat dadu dan peragaan rumpai alpukat dan dibalut dengan tortilla besar-besaran.

Taco Bell Chickstar

Taco Bell

Secara teknikal, ia bukan Crunchwrap – tidak ada lapisan tortilla yang renyah di sana, dan hey, mereka tidak menyebutnya – tetapi persamaan dengan makanan berbentuk frisbee adalah luar biasa.

Lihat siaran ini di Instagram

Repost @roland_b “Benar-benar mencintai #NakedChickenChips baru dan #Chickstar @tobobell / Semoga mereka akan menyimpan barangan ayam mereka pada menu mereka kali ini #keeptheclucktacobell #tacobell” #makearunfortheborder #yummm #cravings #comfortfood #carryout #junkfood #nachocheese # ayam #nachos #lunch #starving #food #foodlovers

Satu jawatan yang dikongsi oleh La (@la_t_da_dee) pada

Selain itu, tidak seperti Crunchwrap, ia bukan item menu tetap. Ia, seperti Chip Naked Chicken, hanya tersedia untuk masa yang terhad, walaupun Taco Bell belum mengumumkan betapa terhadnya, betul-betul, tingkap itu.

Ikut Delish pada Instagram.

Loading...