Tambah Toblerone Ais Krim Untuk Senarai Makanan Yang Bernilai Terbang Ke England Untuk

Lantai runcit U.K. kini berada di titik sekarang – dari Harry dan Meghan bir hingga penyebaran Crispy M & Ms, kami kira-kira satu pelepasan baru dari menempah tiket ke London. Secara jujur, bar minuman ais krim terbaru Toblerone mungkin telah menutup perjanjian itu.

Coklat Swiss yang dikasihi secara rasmi telah diubah menjadi bar ais krim, dan secara semula jadi ia mengambil bentuk segi tiga yang sama. Ia dibuat dengan coklat dan coklat es krim, yang kedengarannya menakjubkan untuk dimulakan, dan ditutup dengan coklat susu Swiss. Yang paling penting, terdapat buah madu dan badam nougat yang renyah di seluruhnya.

gambar

Diberkati oleh Mondelez

Malangnya, ini tidak akan muncul di kedai runcit A.S. tidak lama lagi, kata wakil untuk Mondelez (yang memiliki Toblerone). Pada akhir bulan Februari, mereka boleh didapati di kedai runcit di sekeliling U.K., dan mereka hanya akan dikenakan bayaran beberapa dolar. Satu batang runcit untuk $ 2.50 (£ 1,80), dan satu kotak tiga pergi untuk $ 3.

Bar Toblerone adalah tawaran waktu terhad, yang secara jujur ​​hanya menambah rayuan mereka. Mereka juga telah ‘berjejal dari tempat seperti Lubnan dan Emiriah Arab Bersatu, jadi pastikan mata anda dikupas jika anda sedang dalam perjalanan. Dan kini bar coklat mudah dijumpai di A.S., anda tidak perlu juga cemburu bahawa U.K mendapat dibs pertama.

Lihat siaran ini di Instagram

Hello spring �� by @ellychocolate #Toblerone

Pos yang dikongsi oleh Toblerone (@tobleroneglobal) pada

Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.

Loading...