Tawaran Terbaik Untuk Hari Nachos Kebangsaan

Tidak ada yang teruja seperti percutian makanan yang baik. Kami hanya merayakan Hari Coklat Negara, Hari Pasta Kebangsaan, dan Hari Sandwich Kebangsaan, dan kini hari ini Hari Kebangsaan Nacho. Nachos pastinya salah satu makanan yang paling serba boleh – kita menjadikannya makanan pencuci mulut, memakannya dari kolam kiddie, dan memasangnya dalam tong sampah (atau sekurang-kurangnya Guy Fieri tidak). Terlepas dari bagaimana anda menyukai nachos anda, kami mendapati tempat terbaik untuk makan kesegaran Tex-Mex ini dengan murah (dan juga secara percuma!) Dalam perayaan percutian kegemaran baru kami.

Di sempadan

Dapatkan separuh pesanan nachos yang disusun dengan kupon ini. Hidangan besar-besaran ini termasuk keripik tortilla yang dihiasi dengan daging lembu, kacang refried, keju, queso, pico de gallo, jalapeños, krim masam dan guacamole. Bagaimana anda mengatakan “delish” dalam bahasa Sepanyol?

Tijuana Flats

Rantaian ini mempunyai lokasi di Florida, Georgia, Indiana, Utara dan Carolina Selatan, dan Virginia, dan menawarkan $ 5 nachos SEMUA HARI LONG. Mereka datang dengan semua topping yang diperlukan, termasuk guac, dan anda boleh menambah steak atau carnitas hanya $ 1 lebih.

gambar

Tijuana Flats / Facebook

Qdoba

Qdoba mempunyai program ganjaran yang luar biasa, dan jika anda masih bukan ahli, mendaftar akan mendapat cip dan salsa percuma. Sekiranya anda bertanya kepada kami, Hari Nachos Nasional terdengar seperti masa yang tepat untuk menggunakan freebie itu.

Salsarita

Salsarita menawarkan $ 5 nachos sepanjang hari, dan mereka tidak berkeliaran: queso, guacamole, dan apa-apa lagi yang anda mahukan hati boleh ditambah kepada cip tortilla mereka yang gila. Jika anda memerlukan lebih banyak insentif untuk memakan berat badan anda dalam kebaikan Tex-Mex, anda boleh menyiarkan foto nachos anda dan menggunakan #Salsaritas hashtag untuk memenangi nachos percuma selama setahun!

gambar

Salsaritas

G & M

Rantaian kedai mudah di California selatan ini menawarkan nachos percuma untuk semua pelanggan pada 6 November. Ini adalah nachos tulang yang telanjang, cincang tortilla yang ketat dan keju melty, tetapi hei, makanan percuma selalu rasanya lebih baik. Selain itu, anda boleh membawa mereka pergi dan menyesuaikannya apabila anda pulang ke rumah dengan resipi guacamole yang mudah ini atau salsas lazat yang gila.

Chili’s

Sekiranya anda tidak tahu, Chili menawarkan hidangan pembuka separuh harga pada waktu petang dan waktu larut malam. Hidangan diskaun termasuk nachos klasik, cip tak terkawal dan salsa, dan skilles queso-semua disajikan dengan keranjang tortilla buatan rumah restoran.

Del Taco

Walaupun mereka tidak merayakan Hari Nachos Kebangsaan, Del Taco adalah tempat yang sempurna untuk mendapatkan sepasang nachos untuk apa-apa. Chili Cheese Nachos dihiasi dengan keju, sos merah pedas, dan daging lembu jagung manakala Salsa Verde Nachos dicemari dalam kacang-kacangan, keju, jalapeño, dan salsa hijau yang tajam. Bahagian yang paling baik ialah mereka setiap kos $ 1, jadi anda mungkin cuba kedua-duanya.

gambar

Del Taco

El Pollo Loco

Dapatkan pesanan cip dan guac percuma apabila anda mendaftar untuk program ganjaran mereka, dan mulakan segera kepuasan cip tortilla.

gambar

Giphy

Loading...