Tawaran Terbaik Untuk Makanan Percuma Pada Hari Pizza Nasional

9 Februari adalah Hari Pizza Nasional, dan ia memalukan bahawa lebih ramai orang tidak tahu mengenainya. Secara peribadi, kami fikir ia sepatutnya menyerlahkan tahap kegembiraan dan perayaan yang sama seperti Krismas-atau sekurang-kurangnya Hari Valentine, tetapi itulah kami Bagi mereka yang ingin menghormati hari yang paling canggih, terdapat banyak tawaran dan hadiah untuk meraikan. Inilah yang terbaik:

Blaze Pizza

Dari 9 Februari hingga 13 Februari, anda boleh mendapatkan tawaran percuma, dapatkan tawaran percuma dari Blaze. Ambil ikrar mereka untuk Keep It Real dan anda akan menerima kod ganjaran untuk menebus dalam apl mudah alih mereka.

Pizza jet

Ambil video atau foto dengan pizza Jet kegemaran anda dengan #lovemyjets hashtag dan anda akan dimasukkan untuk memenangi 1 daripada 10 $ 25 Kad hadiah jet.

MOD Pizza

Lokasi tujuh Michigan di rantaian akan memberikan pizza percuma kepada 25 tetamu yang pertama di restoran. Untuk mendapatkan pizza, pelanggan mesti mendedahkan bagaimana mereka mendengar tentang hari istimewa.

Pilot Flying J

Dari 6 Februari hingga 12 Feb (seluruh minggu) Pilot Flying memberikan tetamu potongan percuma PJ Fresh Pizza yang boleh ditebus apabila memaparkan kupon dalam talian yang tersedia dari laman web syarikat.

Pizza Hut

Pizza Hut dan Amazon telah bekerjasama untuk memberikan pizza dan pencinta teknologi peluang untuk merayakan selama seminggu. Dari 9 Februari hingga 16, pelanggan yang menggunakan kemahiran Pizza Hut (perintah) pada mana-mana peranti Amazon Alexa akan menerima 30% daripada jumlah pesanan mereka.

Bufet Pizza Stevi B

Semua lokasi akan menawarkan kepingan pizza tanpa had untuk $ 1. Harga bufet berkisar dari $ 5,29 hingga $ 7,99 untuk harga orang dewasa dan anak-anak mulai dari $ 4,49.

Jadi pergi, dan makan pizza.

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...