Teh Merah Sangria Baru Starbucks Merupakan Musim Sejuk Di Piala A

Sekiranya anda tidak dapat mendapatkan obsesi musim panas ini dengan cukup minuman, maka anda beruntung: Starbucks telah melancarkan tawaran ombré yang baru minggu ini. Ia dipanggil Teh Merah Sangria dan Instagram akan menjadi gila. (Bagaimana internet mempunyai keupayaan untuk mengambil semua minuman baru ini sekali gus, kita tidak akan pernah tahu – tetapi kegembiraan adalah nyata.)

Lihat siaran ini di Instagram

– 올 여름, 집 에서 직접 샹그리아 를 담아 보게 쒀 �� Sangria 는 적포도주 에 과일, 브랜디 등 을 섞은 담로 붉은 피 를 를 뜻 하는 Sangre 에 그 어원 을 두고 있는 나는 옛적 무적 스무 살, 교수님 이 수업 시간 에 알려 주셨어요

Pos yang dikongsi oleh ᴛᴏᴅᴏ ᴠᴀ ʙɪᴇɴ�� (@_viento__) pada

Walaupun bahan-bahan yang tepat cukup sukar difahami (mereka tidak disenaraikan di laman web rasmi jenama atau saluran sosial), kami mempunyai genggaman yang cukup kuat mengenai apa yang paling mungkin di dalam cawan terima kasih kepada pelanggan yang telah memerintahkannya. Di atas, lapisan merah kelihatan sangat mirip dengan Teavana Berry Sangria Herbal Tea yang ditawarkan pada musim panas 2016, dan minuman oren di bahagian bawah kelihatan jus oren. Di dalamnya, terdapat juga gabungan dari apa yang kelihatan seperti kepingan oren dan epal – dan mungkin juga anggur.

Tonton bagaimana ia datang bersama:

Lihat siaran ini di Instagram

붓고, 넣고, 붓고 – 그리고 마시기 전에 젓고! �� 컬러 풀 한 상그리아 레드 티 & 상그리아 말차 그린 티 를 즐기는 법 �� # 스타 벅스 그램 #Starbucks #StarbucksKorea # 음료 는 빨대 로 과일 은 포크 로 # 주스 와 과일 을 한번에 # 맛스타 그램 # 먹 스타 그램

Satu jawatan yang dikongsi oleh 스타 벅스 커피 코리아 (@starbuckskorea) pada

Jika anda sudah meraih kekunci anda untuk mendapatkannya, letakkannya semula! Kecuali anda tinggal di Korea Selatan, matahari terbenam yang boleh dimakan sedih ini tidak dapat dicapai.

Starbucks, di kalangan jenama lain, dikenali untuk perasan rasa eksotik di lokasi di luar A.S., yang boleh mengecewakan bagi sesiapa yang suka mencuba perkara baru.

Lihat siaran ini di Instagram

시워 ~ 언 하다 drink Minuman musim panas baru �� Starbucks Sangria Red Tea ♥ ️ Bahagian yang terbaik adalah makan semua buah ������ # 상그리아 레드 티 (Hanya tersedia di Korea Selatan)

Jawatan yang dikongsi oleh KIEUN CHOI (@kieunchoi) pada

Lihat siaran ini di Instagram

Nadie puede resistirse nuestros #FrappuccinosPeruanos! Tidakkah anda mendapat sokongan? �� #frappuccino #starbuckslover #starbucks #starbucksperu

Satu jawatan yang dikongsi oleh Starbucks Perú (@starbuckspe) pada

Walau bagaimanapun, untuk mengalih perhatian anda dari semua minuman yang indah yang anda tidak dapat, Starbucks baru-baru ini bekerjasama dengan Lady Gaga untuk membuat dua minuman berwarna-warni baru sebagai sebahagian daripada kempen “Cawan Kebaikan” mereka. Jadi … kami rasa bahawa anda hanya boleh Instagram itu.

Ikuti Delish di Instagram.