Terdapat Satu lagi Rasa M & M Baru Dan Anda Hanya Boleh Dapatkan Satu Tempat

M & Ms telah mengambil obsesi anda dengan minuman bermusim dan sedang berjalan dengan trend, tegar. Hanya beberapa hari selepas orang ramai mula mengesan M & Ms Chocolate Hot di Walmart, satu lagi minuman berinspirasi minuman telah muncul di kedai-kedai Tarikan: Kafe Mocha.

A mocha latte mungkin tidak membuat anda memikirkan lonceng jingle dan pihak Sweater Sweater, tetapi mengakui itu-tidak ada bahan bakar anda melalui Jumat Hitam daripada orang yang tidak dikenali dari Doorbuster-pemerah rendang khas dan 5-untuk-1 pek Pajama Jeans agak seperti minuman beralkohol koko.

M & Ms ini tidak akan memberi anda rangsangan kafein, tetapi mereka mempunyai rasa kopi yang kuat yang dihidangkan dalam coklat susu yang sangat menyukai minuman sebenar. Mereka mempunyai salutan gula-gula merah dan hijau klasik yang biasanya dikaitkan dengan cuti, tetapi mereka lebih besar dan lebih lentur dari M & Ms biasa, seperti mentega kacang atau jenis pretzel.

Apa Cafe Mocha M&Ms Look Like

Candace Braun Davison

Walaupun setiap Café Mocha M & M lebih besar, pakej lebih kecil – setiap beg adalah 8 auns, dan bukannya tipikal 9.9- hingga 11.4 ounce yang kekal perisa (berfikir biasa, kacang, coklat gelap) dijual. , sedikit lebih tinggi; setiap pakej kafe Mocha Kedai runcit untuk $ 3.49 setiap beg, berbanding $ 2.99- $ 3.19 untuk yang lain.

Kafe Mocha M&Ms

Candace Braun Davison

Anda hanya boleh mencari M & Ms di Sasaran ini hingga Disember, jadi jika anda sedang mati untuk mencuba minuman anda dalam bentuk gula-gula, anda perlu memukul kedai Bullseye sebelum akhir tahun ini.

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...