The Cracker Barrel Feud Everyone Is Talking About Has Reached Boiling Point

Walaupun jenama makanan (mungkin) tahu apa yang mereka lakukan apabila mereka mengeluarkan item menu yang popular dari barisan biasa dan mencetuskan kemarahan dalam talian, jauh lebih jarang melihat kelemahan menembak yang salah ditayangkan di media sosial. Itulah sebabnya apabila seorang lelaki, Brad Reid Byrd, mengambil Facebook untuk menyatakan bagaimana “marah” dia tentang isterinya yang dipecat dari Cracker Barrel, internet memberi perhatian.

gambar

Di dalamnya, beliau menuntut isterinya diberhentikan selepas 11 tahun perkhidmatan kepada syarikat itu tanpa alasan sebenar mengapa. Oleh itu, dia meminta orang lain untuk menolongnya menolong troll rantai restoran sehingga dia mendapat jawapan. Dalam masa kurang dari sebulan, jawatan itu telah mendapat hampir 2,000 reaksi, lebih 150 komen, dan hampir 1,000 saham.

Tetapi itu bukan semua. Ia juga mencetuskan dua kesan riak dalam talian yang sama: Satu yang mengambilnya dengan serius dan sama ada telah memutuskan untuk memboikot jenama dengan #NotMyCountryStore dan / atau telah pergi setakat menandatangani petisyen change.org. Set yang lain telah membuang aduannya menjadi meme yang lucu. Dan anda juga boleh berhujah bahawa terdapat juga kumpulan ketiga yang niatnya-sama sekali dengan kapal Brad atau benar-benar lidah-di-pipi-tidak jelas.

Walau bagaimanapun, #JusticeForBradsWife terus berubah di Twitter. Seseorang juga membuat akaun parodi untuk wanita yang tidak bernama.

Apa yang lebih tidak masuk akal ialah rantaian cepat-rantai lain yang mengambil bahagian, menimbulkan isteri Brad dalam kedudukan di restoran mereka.

Semakin lama ini berlaku, semakin aneh ia kelihatan. Tetapi beritahu kami: Apakah sikap anda terhadap isteri Brad?

Ikut Delish pada Instagram.

Loading...