The Insane Sam’s Club Hack Kebanyakan Orang Tidak Tahu Mengenai

Seperti Costco, Sam’s Club adalah tempat untuk menjelajah lorong-lorong yang luas di atas barang-barang pukal dan sampel percuma – tetapi untuk membuat pembelian, anda selalu mempunyai keahlian. Terima kasih kepada keajaiban membeli-belah dalam talian, ada jalan sekitar sekarang.

Sam’s Club mengumumkan perkongsian dengan Instacart minggu ini yang membolehkan mana-mana pembeli di kawasan Austin, Dallas-Fort Worth, dan St. Louis untuk membeli barangan runcit, barangan rumah dan peralatan kecil dari telefon mereka atau dalam talian – tiada keahlian diperlukan. Dengan perkhidmatan ini, barangan makanan seperti hasil, daging, makanan beku, dan produk dari jenama dalam rumah Sam, Mark’s Ahli, boleh dihantar dalam masa sejam (termasuk Jumbo Cinnamon Roll, FYI).

Walaupun anda tidak keperluan keahlian Kelab Sam untuk memerintahkan Instacart, anda akan mendapat tawaran yang lebih baik sebagai ahli. Menurut siaran akhbar, ahli Kelab Sam akan dapat menyelamatkan nombor keahlian mereka di Instacart untuk menerima “ganjaran keanggotaan dan harga yang lebih rendah, hanya untuk barang-barang.”

gambar
Instacart

Satu lagi tangkapan: Penghantaran boleh menjadi mahal jika anda bukan ahli Instacart Express. Untuk $ 149 setahun, pembeli Express mendapatkan penghantaran percuma tanpa had pada semua pesanan lebih dari $ 35. Bayaran tahunan itu adalah lebih curam berbanding Sam’s Club – $ 45 untuk keahlian Kelab dan $ 100 untuk keahlian Sam’s Plus (yang membawa anda penghantaran percuma dari laman web Sam’s Club) – tetapi jika anda menggunakan Instacart secara teratur, dan suka berbelanja dari beberapa kedai runcit, ia mungkin berbaloi.

Jika anda tidak mempunyai keahlian Express, atau membeli barang bernilai kurang daripada $ 35, penghantaran biasanya $ 9,99, walaupun ia boleh melonjak semasa sibuk.

gambar

Instacart

Walaupun ia hanya boleh didapati di tiga bandar setakat ini, Sam’s Club mencari untuk memperluaskan perkhidmatan kepada berjuta-juta isi rumah di seluruh U.S. melalui tahun 2018 dan seterusnya.

Antara Instacart, penghantaran Makanan Segar dan Segar Amazon, dan perkhidmatan seperti Shipt, pastinya tidak ada kekurangan cara untuk mendapatkan bahan makanan secara digital.

Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.

Loading...