Tuan Rumah Debuts Candy Corn Cupcakes Hanya Dalam Masa Untuk Halloween

Ia kelihatan seperti latte rempah labu bukanlah satu-satunya kegemaran jatuh yang memberikan rasa baru dari syarikat makanan ringan. Nyonya rumah hanya mengeluarkan gula-gula cendawan jagung edisi terhad yang akan menarik walaupun mereka yang mencari snek klasik Halloween benar-benar menjijikkan. Sebabnya, cupcakes tidak semestinya rasa seperti jagung gula-gula, mereka hanya dihiasi untuk kelihatan seperti itu.

Blogger makanan, Junk Banter, mengambil ke Instagram pada hari Rabu untuk membagikan satu gambar ramuan bersama dengan kapsyen yang menakutkan yang menyatakan bahawa cupcakes tidak benar-benar mempunyai rasa jagung gula-gula walaupun diiklankan dengan cara itu di atas kotak.

“Lies, kebohongan, kebohongan,” tajuk dibaca. “Simpan wang anda di Candycake Candy Corn Cupcakes di Walmart – mereka hanya dihiasi seperti jagung gula-gula, tidak merasakan apa-apa seperti mereka. Mengintip keterangan di bahagian bawah kiri untuk pengesahan: kek kuning frosted dengan pengisian berkrim. perkara-perkara seperti ‘kek rempah labu’ atau ‘raspberry creamy filling.’ Percubaan sifar dibuat dan sifar f-cks diberikan untuk membuat rasa ini seperti jagung gula-gula. “

Lihat siaran ini di Instagram

Lies, bohong, bohong! Jimat wang anda pada Tuan Rumah Candy Corn Cupcakes di Walmart – mereka hanya dihiasi seperti jagung gula-gula, tidak merasai apa-apa seperti mereka. Hancurkan keterangan di sebelah kiri bawah untuk pengesahan: kek kuning yang frosted dengan pengisian berkrim. Tuan rumah sentiasa jelas untuk menentukan perkara seperti “labu rempah labu” atau “pengisian berkrim raspberi.” Percubaan sifar dibuat dan sifar f * cks diberikan untuk membuat rasa ini seperti gula jagung. Saya tidak menyukai jagung gula-gula, tetapi saya suka mencuba dalam bentuk cupcake. Bullshit daripada 10! Satu-satunya berita baik di sini adalah mereka mungkin akan merasai yang mengerikan jika mereka rasa permen jagung.

Satu jawatan yang dikongsi oleh JunkBanter.com ����聽 (@junkbanter) pada

Dan Makanan Banter bukanlah satu-satunya penyumbang makanan ringan untuk ditiup ke atas Nyonya untuk iklan pengiklanan syarikat. Seorang pengguna lain, Snackgator, juga mempunyai beberapa perkataan untuk berkongsi tentang cupcakes, menulis dalam jawatan, “Ia benar-benar citarasa seperti cupcake Tuan rumah kuning dengan frosting vanila. Pembungkusannya cukup menipu. Cupcake, kerana semua Cupcake tuan rumah adalah lazat, ia tidak mengatakan apa-apa, tetapi jagung gula-gula? Tidak, tuan.

Lihat siaran ini di Instagram

Jangan tertipu! Ini hanyalah cupcakes pelayan wanita biasa. Tiada apa-apa jus permen mengenai cupcake ini, kecuali warna-warna. Ia penipuan yang terbaik. Ia secara harfiah terasa seperti cupcake pelayan tuan kuning dengan frosting vanila. Pembungkusan itu agak menipu. Jangan salahkan saya – itulah cupcake yang lazat, kerana semua tuan rumah Cupcakes lazat. Itu tidak boleh dikatakan. Tetapi gula jagung? Tidak tuan. Tidak semestinya dekat. ����♂️����♀️

Pos yang dikongsi oleh SnackGator (@snackgator) pada

Jadi ya. Rasa cupcake ini tidak menyerupai jagung permen sebenar. Dan melihat seolah-olah terdapat perpecahan yang jelas antara orang-orang yang membenci jagung gula-gula dan orang-orang yang benar-benar menikmati makan, kami tidak pasti sama ada ini adalah perkara yang baik atau perkara yang buruk tetapi tidak seperti itu akan menghalang kami daripada mencuba mereka juga.

Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.

Loading...