[UPDATE] Cracker Barrel Is Sending This Sweet Couple On A Trip to Visit Store 645 mereka

UPDATE: 05 Ogos 2017 jam 10:07 a.m.

Bulan lalu, pasangan dari Indiana melawat kedua mereka untuk menamatkan lokasi Cracker Barrel – itu adalah restoran 644 Cracker Barrel liar di seluruh negara bahawa Ray dan Wilma Yoders telah melawat. Pasangan berusia 80 tahun menghabiskan empat dekad untuk melaksanakan tugas itu, dan sekarang mereka hanya mempunyai satu lagi senarai mereka: sebuah restoran di Portland, Oregon.

Pada hari Jumaat, Cracker Barrel mengumumkan bahawa mereka akan menghantar pasangan keluar barat untuk melawat kedai terakhir mereka dan memperingati majlis itu.

Dalam satu kenyataan, rantaian restoran yang dikenali sebagai makanan Selatan di rumah mereka, mengatakan bahawa perjalanan pasangan itu telah “berinspirasi dan gembira” beribu-ribu pekerja Cracker Barrel.

“Bagi orang-orang yang telah menyambut dan berkhidmat kepada mereka selama bertahun-tahun, Ray dan Wilma adalah lebih daripada para tetamu yang dihargai, mereka adalah keluarga kami di rumah kami, untuk berkongsi dengan anda sebahagian kecil daripada kegembiraan yang telah anda bawa dengan anda ke 644 Kedai Cracker Barrel, Cracker Barrel akan menghantar anda berdua ke Portland, di mana kami akan meraikan pencapaian anda dengan anda. Selamat kembali, Ray dan Wilma. “

gambar

The Yoders at Mt. Airy, NC Cracker Barrel pada tahun 2015.
Cracker Barrel

POS ORIGINAL: 22 Julai 2017 pada 11:46 a.m.

Ramai orang mempunyai senarai baldi tempat untuk melihat, sama ada ia adalah 50 negeri, stadium pasukan sukan kegemaran mereka, atau tujuh benua. Tetapi untuk pasangan yang menggembirakan, suasana suasana rumah Cracker Barrel mendorong mereka untuk melawat 644 dari 645 lokasi restoran.

Lebih dari 40 tahun yang lalu, Ray Yoder memandu trak dan sering berhenti di Cracker Barrel untuk makan di luar negeri. Dia tidak pernah mengalami pengalaman buruk, dan menghargai betapa baiknya kakitangan itu tanpa mengira kedudukannya.

“Ia adalah perkhidmatan yang sama baik dan orang hebat di mana sahaja anda pergi,” kata Ray kepada Demokrat Lubnan.

Dia mula membawa isterinya Wilma dengannya, dan selepas 30 tahun melawat kedai-kedai, melihat mereka semua menjadi misi. Pekerja mula mengenali kedua-duanya, dan mereka menjadi sesuatu yang menjadi pasangan selebriti Cracker Barrel.

Lihat siaran ini di Instagram

Anda tidak akan meneka berapa lokasi Cracker Barrel pasangan ini telah melawat dalam 40 tahun. Petunjuk: lebih daripada 600. Untuk mengetahui, lihat kisah dalam talian.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Lebanon Democrat (@lebanondemocrat) pada

Ray Yoder memberitahu Demokrat, “Ia adalah perasaan yang baik, ia adalah sesuatu yang telah kami ikuti lama ini, tetapi ia mendapat perhatian sejak 10 tahun yang lalu.”

Di setiap lokasi, Yoder pasti membeli sesuatu, walaupun ia hanya kopi atau gula-gula. Mereka juga sentiasa meninggalkan tip. Apabila mereka melawat kedai, mereka sering menerima bakul hadiah atau hadiah kecil lain, serta permintaan foto. Mereka telah berjumlah sebanyak lapan kedai dalam satu hari, dan telah mengembara lebih dari 5 juta batu secara keseluruhan.

Pasangan ini kedua-duanya sekarang, dan terus melancong ke seluruh negara melawat kedai-kedai baru yang mereka buka. Awal bulan ini, pasangan itu pergi ke Lavonia, Georgia untuk menghadiri majlis memotong reben kedai baru.

Perhentian terakhir mereka (untuk sekarang!) Akan menjadi lokasi Tualatin, Oregon di luar Portland, yang mereka berharap untuk melawat tahun ini. Walau bagaimanapun, rancangan Yoder untuk meneruskan usaha sebagai lokasi baru dibuka. Matlamat perhubungan, ya.

Ikuti Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.

Loading...