Walmart’s New “Sweet Spark” Cantaloupe Memastikan Anda Jangan sekali-kali Beli Melon Bland Lagi

Salad buah-buahan tidak sama apabila ia bukan musim panas – dan bukan hanya kerana ia disajikan dengan baik semasa barbeku Keempat Julai. Sesetengah buah hanya tidak baik apabila anda keluar dari musim – tetapi Today.com melaporkan Walmart mencipta buah baru untuk mengubahnya.

Walmart bekerja dengan Bayer untuk membangunkan “Spark Sweet,” pelbagai cantaloupe yang hampir dua kali lebih manis sebagai cantaloupe biasa yang anda akan dapatkan pada musim sejuk. Matlamatnya adalah untuk membangunkan tembikai yang boleh ditanam di luar musim panas yang tipikal, tetapi masih terasa hebat.

Manis Spark Melon at Walmart

Dengan hormat dari Walmart

Sebelum ini, dalam bulan-bulan sejuk mereka mendapat tembikai yang dihantar dari Amerika Tengah, tetapi mereka memberi tumpuan kepada buah-buahan yang dengan mudah dapat bertahan hidup, bukan buah-buahan yang terasa hebat. “Masalahnya, industri itu melupakan rasa di sepanjang jalan,” kata jurucakap Walmart, Molly Blakeman. “Kami mempunyai cantaloupes yang tegas dan kelihatan bagus di rak, tetapi mereka tidak benar-benar rasa seperti cantaloupes.”

Seorang wartawan Walmart lebih tumpul dalam temu bual dengan Bloomberg: “Mereka direkayasa untuk membuat perjalanan sejauh 3,000 batu, jadi mereka kelihatan baik tetapi rasa seperti sekeping kayu,” kata Shawn Baldwin, naib presiden mereka untuk menghasilkan dan sumber makanan global , berkata.

Manis Spark Cantaloupe

Walmart

Pada ketika ini, Walmart menjual 10 kali lebih banyak cantaloup pada bulan Jun daripada pada bulan Disember, dan syarikat itu berharap untuk mengubahnya dengan melon perekanya. Produk siap datang selepas menguji lebih daripada 20 jenis benih dan menganalisis pelbagai jenis selama enam bulan. Nama, Sweet Spark, adalah rujukan kepada logo Walmart.

Tetapi anda tidak boleh mendapatkan tangan anda di Sweet Spark baru saja, kerana ia masih musim perdana untuk mendapatkan cantaloupe biasa. Sebaliknya, periksa di Walmart tempatan anda pada Disember ini, menurut Today.com. Dan seterusnya untuk menghasilkan pereka adalah tomato: Walmart memberitahu Bloomberg ia ingin meniru kelezatan tomato Marzoano yang anda boleh dapatkan di Itali.

Ikuti Delish di Instagram.

Muat turun aplikasi Delish.