Wanita Perintis Baru Dikeluarkan Pot Segera Sendiri

Apabila Pot Segera meletup dalam populariti beberapa tahun yang lalu, Ree Drummond tidak segera dijual. “Saya cenderung sedikit tahan terhadap peralatan dapur baru,” kata Ree Delish menjelang pelancaran produk barunya. “Saya biasanya berfikir bahawa ketuhar Belanda yang dicuba dan benar adalah cara untuk pergi.”

Tetapi apabila rakannya yang paling baik, Hyacinth Kane-yang kerap muncul pada pertunjukan The Pioneer Woman-membelikannya untuk ulang tahunnya tahun lalu, dia pastinya perlu mencubanya. “Apabila saya memahami apa yang berlaku dan berapa banyak masa yang dapat dijimatkan, saya benar-benar ketagih,” katanya.

gambar

Dengan hormat dari Walmart / Getty

Fast forward satu setengah tahun dan Ree kini mempunyai Instant Pot sendiri, yang boleh didapati mulai 15 September secara eksklusif di kedai Walmart dan di Walmart.com. Fungsi $ 99 Instant Pot sebagai periuk tekanan, periuk perlahan, periuk nasi, sauteer, pengukus, dan panas, dan datang dalam dua reka bentuk bunga vintaj.

Setiap Pot Segera dilengkapi dengan buku kecil Resipi Pioneer Woman, termasuk perkara kegemarannya yang mutlak untuk dibuat dalam periuk tekanan: telur rebus yang keras. “Tidak mustahil untuk telur rebus yang keras dalam Pot Segera dan jangan mengupasnya dengan sempurna,” katanya. Ini adalah pujian yang tinggi, dan penting, kerana walaupun Perintis Perempuan mengalami kesukaran menyempurnakan gaya telur ini.

“Dua puluh dua tahun selepas saya mula memasak secara profesional, saya masih bertungkus-lumus dengan telur rebus, saya mendapat kemarahan jalan yang cuba mengupas mereka kadang-kadang,” dia bercanda. “Saya masih belum membuat kumpulan dengan Pot Instan dan tidak terlalu teruja.”

BELI SEKARANG Pioneer Woman Instant Pot, $ 99, walmart.com


Delish: Makan Seperti Setiap Hari yang Hujung Minggu
booksamillion.com
$ 26.70
GET ANDA SEKARANG!
Loading...